darkdice Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 (edited) Καλησπέρα είμαι καινούργιος και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Θα χαρώ να ακούσω τις παρατηρήσεις σας αρκεί να είναι καλοπροαίρετες μιας και δεν είμαι πολυ εξοικειωμένος με τη συγγραφή. Ονομα Συγγραφέα Λεο Σιλβερο Είδος Τρόμου Βια Οχι Σεξ Οχι Έχει μικρό αριθμό λέξεων μόλις 4 σελίδες Γενικά είναι μια πρώτη επαφή με την έκθεση των ιδεων μου σε κοινό. Θα ακολουθήσουν και άλλα μέρη (ελπίζω).. Ευχαριστώ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ(μέρος 1ο).docx Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ(μέρος 1ο).doc Edited February 29, 2012 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 (edited) Καλωσόρισες στο φόρουμ, Λέο. Καλή διαμονή και καλές εμπνεύσεις σού εύχομαι. Όμορφη και ιδιαίτερη η ιστορία με την οποία έκανες την είσοδό σου στις Βιβλιοθήκες. Μου άρεσε αυτή η προσωποποίηση του Καιρού, με τα γυρίσματα και τα άλλα χαρακτηριστικά του που γνωρίζουμε καλά. Γι' αυτό και η προσωπικότητα που του έδωσες, λίγο απόμακρη, λίγο μεροληπτική, είναι αρκετά πετυχημένη. Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στο κείμενο, κάποια σημεία που θα χωρούσαν περισσότερες εξηγήσεις, όπως εδώ: Μέσα σε όλους αυτούς τους αριθμούς και τις γραφικές παραστάσεις ξέχασαν ότι ο Καιρός είναι υπαρκτή προσωπικότητα. [/quote] Πόσοι είναι αυτοί που το γνωρίζουν αυτό; Είναι όλοι; Αν όχι, τότε ποιοι; Κάποιοι που έχουν μια ξεχωριστή ικανότητα; Αυτές οι ελλείψεις, όμως, λειτουργούν καλά εδώ, και δίνουν στο διήγημα ένα λυρισμό. Δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να μας πεις σε επόμενα μέρη της ιστορίας, γι' αυτό και δεν ξέρω αν θα δουλέψει το ίδιο καλά μια παρόμοια προσέγγιση σε ένα μεγαλύτερο κείμενο. Θα ήθελα να δω, όμως, πώς το έχεις στο μυαλό σου. Όταν αρχίζεις μια νέα παράγραφο να βάζεις πρώτα μερικά κενά διαστήματα, για να φαίνεται πού τελειώνει η μία και πού αρχίζει η άλλη. Στα αρχικό ποστ έβαλα και το αρχείο doc, επειδή κάποιοι δεν έχουν την καινούρια έκδοση του Word και δεν μπορούν να ανοίξουν docx. Καλή συνέχεια! Edited February 29, 2012 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdice Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 ευχαριστώ πολύ Μεσμερ.Η αλήθεια είναι οτι θέλησα να αφήσω κάποια πράγματα λίγο στο φλου για να υπάρχει και ένα ενδιαφέρον σε κάποιο επόμενο μέρος που θα παρουσιάζονται και άλλοι Καιροί με διαφορετικα χαρακτηριστικά απο τον σκοτεινό φίλο αλλα όλοι με μια κοινη ιστορία..ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες για να το διαβασεις και να σχολιασεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 (edited) Ωραία ιστορία μεγάλε. Καλώς ήλθες! εκεί που λέει ότι τους σκότωσε όμως κάπου χαλάες το μυστήριο. Μήπως να το πεις κάπως πιο έμμεσα Edited March 1, 2012 by Βαγγέλης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdice Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Γεια σου Βαγγελη.καλως σας βρηκα! ισως και να εχεις δικιο αλλα ηθελα να δείξω την επιρροή των Καιρών στις ανθρώπινες πράξεις και το πόσο ευάλωτοι είναι σε αυτούς γενικως θα κρατησω τις κριτικές των αναγνωστών και πιο μετα μπορεί να κάνω κάποιες διορθώσεις. Ευχαριστώ καλη συνέχεια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts