Negen Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Το έχει διαβάσει κανείς; Αξίζει; Ακούω ότι είναι πολύ καλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 (edited) Εννοείς το βιβλίο του Γκρανζέ; Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο συγγραφέας είναι πολύ καλός, δυο βιβλία του έχω διαβάσει και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος (Το πέταγμα των πελαργών και Πορφυρά ποτάμια - κριτικές μπορείς να βρεις στο 50 Βιβλία για το 2011). Είναι στο πρόγραμμα να διαβάσω άλλα δυο δικά του τούβλα φέτος, που τα βρήκα πολύ φτηνά, το Ελέησον με, όμως, δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί είναι λίγο ακριβό... Απ'όσο βλέπω είναι καλό, πάντως... Και δεν είναι συγγραφέας τρόμου, θρίλερ γράφει που μπορεί να έχουν και κάποια στοιχεία τρόμου, αλλά όχι υπερφυσικού. Edited March 1, 2012 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negen Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Εννοείς το βιβλίο του Γκρανζέ; Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο συγγραφέας είναι πολύ καλός, δυο βιβλία του έχω διαβάσει και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος (Το πέταγμα των πελαργών και Πορφυρά ποτάμια - κριτικές μπορείς να βρεις στο 50 Βιβλία για το 2011). Είναι στο πρόγραμμα να διαβάσω άλλα δυο δικά του τούβλα φέτος, που τα βρήκα πολύ φτηνά, το Ελέησον με, όμως, δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί είναι λίγο ακριβό... Απ'όσο βλέπω είναι καλό, πάντως... Και δεν είναι συγγραφέας τρόμου, θρίλερ γράφει που μπορεί να έχουν και κάποια στοιχεία τρόμου, αλλά όχι υπερφυσικού. Ναι, αυτόν εννοώ. Σε ευχαριστώ για τα φώτα σου γιατί σκόπευα να το αγοράσω, αλλά τώρα που μου είπες "όχι υπερφυσικού", δεν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts