anysias Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Ανυσίας Είδος: χμμμ… η ιστορία νομίζω ότι είναι ψυχολογικό θρίλερ, αλλά χωρίς στοιχεία φανταστικού. Βία; χιχιχι Σεξ; οχι Αριθμός Λέξεων: 32,494 Αυτοτελής; Πιο αυτοτελής δεν γίνεται! Σχόλια: Αυτή την ιδέα την είχα σημειώσει σ’ ένα post it χαρτάκι όταν ήμουν φοιτητής ακόμα… Ήταν καιρός λοιπόν! Σ’ όλους θα φανεί τρομαχτικά μεγάλη η ιστορία, και είναι, αλλά όλα αυτά που ήθελαν να πουν οι ήρωες δεν μπορούσα να τα χωρέσω σε λιγότερες λέξεις. Σίγουρα όλοι σας έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, όπως και εγώ, οπότε θα καταλάβω πραγματικά αν δεν βρει κανείς το κουράγιο να την διαβάσει. Απ’ την άλλη, για όσους το προσπαθήσουν, ακόμα και ένα σχόλιο του τύπου ‘ βαρέθηκα απ’ την πρώτη παράγραφο και την άφησα’ θα είναι ευπρόσδεκτο• λιθοβολήστε με ρε παιδάκι μου… Η ‘τελετή’ είναι διαφοροποιημένη στην ιστορία μου κατά πολύ προκειμένου να εξυπηρετήσει την υπόθεση, αν και θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περιγραφικός, αλλά διακόπτεται και δεν ήθελα λοιπόν να κουράσω με κάτι που δεν θα βλέπαμε στην τελική… Κάποιες ονομασίες είναι αληθινές, αλλά οι αποστάσεις σίγουρα θα είναι αλλοιωμένες. Παιδεύτηκα με τον τίτλο. Σίγουρα όλοι, όσοι δεν ξέρουν σε τι αναφέρετε, θα πουν ‘την παλεύει;’ Ε, όχι και πολύ! Αρχείο: τσαντσα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts