GeoVa Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Είδος: Φαντασία Βία: Ελάχιστη Σεξ: Όχι Αριθμός λέξεων: 2,418 (καθαρό) Αυτοτελής: Όχι (11ο και τελευταίο Κεφάλαιο) Σχόλια: Το τελευταίο μέρος του Σπαθιού! Ευχαριστώ όσους το διάβασαν! Η συνέχεια -ναι, θα υπάρξει κι άλλο "βιβλίο"- θα 'ρθει αργότερα. Αυτό το διάστημα θα προσπαθήσω να γράψω κάνα διηγήμα. ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 11 - Το ξεκίνημα.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Γιώργο διάβασα σήμερα και το τελευταίο σου μέρος. Αρχικά κάποια σχόλια γι' αυτό: Μου άρεσε! Ήταν όσο χαλαρό χρειαζόταν για να αποτελέσει έναν επίλογο και το έκλεισες με τρόπο ωραίο που αφήνει αγωνία. Η γραφή ήταν αρκετά καλή με μικρά ελαττωματάκια. Η έκφραση σου συνεχώς βελτιώνεται. Όλα αρκετά καλά δηλαδή στα δικά μου μάτια! ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 11 - Το ξεκίνημα.pdf (Σχόλια).pdf Τώρα, εφόσον τέλειωσε το βιβλίο ένα, ας κάνω ένα γενικό μάζεμα των απόψεων μου γι' αυτό, όπως είχα κάνει και στον "Άρχοντα": Κατ' αρχήν το βιβλίο αυτό είναι απίστευτα ανώτερο απ' το προηγούμενο. Η ιστορία έχει πιο πολύ ενδιαφέρον, μπαίνεις πιο πολύ στον κόπο να πλάσεις έναν δικό σου κόσμο και να δημιουργήσεις ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Η γραφή σου έχει βελτιωθεί απίστευτα, και χαίρομαι εξαιρετικά γι' αυτό. Έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις δηλαδή απ' το ύφος ενός νέου που τώρα ξεκινά να γράφει και γράφει λες και απευθύνεται σε πεντάχρονα. Φυσικά έχεις πολύ δουλειά μπροστά. Αλλά έχεις βρει το μαγικό: δε σταματάς να γράφεις. Αν συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα τα κείμενά σου θα μπορούν να απευθύνονται σ' ένα ακόμα μεγαλύτερο, ηλικιακά, κοινό. Προς το παρόν, και με μερικές βελτιώσεις στο κείμενο, έχουμε μια ιστορία που θα μπορούσε ευχάριστα να διαβαστεί από ένα εφηβικό κοινό. Φυσικά πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές (όπως στο σημείο που παρουσιάζεις σεξ), αλλά όλα γίνονται με δουλειά. Σε ευχαριστώ που μου έκανες παρέα με τα κείμενά σου τόσο καιρό και περιμένω τα επόμενα. Ελπίζω κι εγώ να βοήθησα όσο μπορούσα!! Να 'σαι καλά Γιώργο και πάντα δημιουργικός και με όρεξη!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts