Jump to content

Recommended Posts

Eυχαριστώ για το χρόνο σου Άννα!

Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει η ατμόσφαιρα.

"Γελωτοποιός" ε; hmm.gif Δεν τον είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.

Η αλήθεια είναι ότι τον χρησιμοποιώ αρκετά σαν κωμικό διάλειμμα αλλά μ' αρέσει να υποβόσκει ένα κλίμα μυστηρίου γύρω του.mf_sherlock.gif

Εϊναι ωραίος ο Σεθ, νομίζω μετά την Ενού είναι ο αγαπημένος μου.

Οι γελωτοποιοί ήταν πάντα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες. Από μικρή ακόμα, από όταν έβλεπα μπαλλέτο στην τηλεόραση, πάντα στον γελωτοποιό κολλούσα. Το αγαπημένο μου βιβλίο είνα με έναν κλόουν. Σίγουρα τους θεωρώ χαρακτήρες με βάθος (η κωμικότητά τους δεν αφαιρεί στα μάτια μου κάτι, προσθέτει μόνο). Ο Σεθ αν ήταν σε μεσαιωνικό φάντασυ θα φορούσε καπέλο με κουδουνάκια και θα ήξερε όλα τα ένοχα μυστικά της αυλής (εντάξει, καλό είναι να μην έχεις αυτά στο νου σου όταν συνεχίσεις το γράψιμο, να μην επηρεαστείς, εσύ έχεις τον δικό σου Σεθ στο μυαλό σου).

Τα έχουμε παίξει τα Fallout μας ε; Πολύ ωραία πηγαίνει, είναι αρκετά διασκεδαστικό και καλογραμμένο. Για κάποιο λόγο ήταν σα να διάβαζα κόμικ ή έβλεπα κάποια σειρά, ίσως επειδή οι σκηνές ήταν μικρές και γρήγορες. Μου άρεσε που έκανες τους σκελετούς πραγματικούς χαρακτήρες και όχι απλά τέρατα. Θα περιμένω για το επόμενο.

Ουουουου, τώρα ξεκινάω το 1 γιατί ήμουν μικρός και δεν καταλάβαινα και πολλά.

Έχω κάνει και campaign σε GURPS πάλι post-apocalyptic βασισμένο σε ένα διήγημά μου. (θα το δείτε κι αυτό θέλει λίγο συμμάζεμα)

με αρκετή επιτυχία.

Ευχαριστώ που το διάβασες.

Ναι, έχω μια ροπή προς το κινηματογραφικό γράψιμο ιδίως για τέτοιου είδους ιστορίες.

Επίσης ψιλοβαριέμαι το πομπώδες ύφος του high fantasy και τους στημένους διαλόγους

και προσπαθώ να τα δίνω όλα όσο πιο απλά γίνεται.

Θα υπάρξουν και πιο περιγραφικές στιγμές σίγουρα.

Προς το παρόν τελειώνω το επόμενο chapter και θα αλλάξουμε POV characters για κάποιες χιλιάδες λέξεις... dirol.gif

mf_sherlock.gif

To νούμερο του κεφαλαίου είναι στην τύχη. Πιθανώς να έχω παραλείψει ένα - δυο μικρά πραγματάκια αλλά εδώ είμαστε θα με περιλάβετε εύκολα. :Ρ

Λέξεις: 5.605 αυτή τη φορά

Βία: Όχι

Σεξ: Όχι

418.pdf

Nα ανεβάσω βρε νέα μέρη ή βαρεθήκατε; devil2.gif

Εμένα μου αρέσει αρκετά όπως σου είπα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχεις μια μεγάλη ιστορία στο νου σου που δεν θα τελειώσει σε τέσσερα πέντε μέρη. Θα προτιμούσανα το διαβάσω όλο μέχρι το τέλος παρά κομμάτι κομμάτι για πρακτικούς λόγους. ( ξεχνάω ποιοί είναι οι χαρακτήρες, τι έγινε στο προηγούμενο μέρος κτλπ) Οπότε σου προτείνω να κάτσεις να το γράψεις όλο, να το τσεκάρεις αρκετά και τότε να το δημοσιεύσεις.

Έχεις δίκιο αλλά αν τα πρώτα μου drafts μέχρι στιγμής για την αρχή της ιστορίας (αυτά που ανεβάζω είναι περασμένα 2 -3 φορές) είναι ήδη στις 20.000 λέξεις ζήτω που καήκαμε! :p

Φαντάσου μετά το redrafting τι θα γίνει.

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα ανεβάζω κεφάλαια στην τελική, πιο μαζεμένα αλλά και πιο ογκώδη (10-15Κ λέξεις) και ο,τι γίνει. :)

Επίσης τα σχόλια είναι σίγουρα πιο εποικοδομητικά έτσι αν και πιο κουραστικά από την πλευρά που το λες. mf_sherlock.gif

Edited by Ypnovatis