Larry Cool Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Larry Cool<br style="color: rgb(81, 81, 81); font-size: 13px; line-height: 19px; ">Είδος ποιήματος: φαντασυ<br style="color: rgb(81, 81, 81); font-size: 13px; line-height: 19px; ">Αριθμός Στίχων: 16<br style="color: rgb(81, 81, 81); font-size: 13px; line-height: 19px; ">Σχόλια:<br style="color: rgb(81, 81, 81); font-size: 13px; line-height: 19px; ">Αρχείο: Ἡ ἄγ(ρ)ια νύκτα τῶν ἐξεγερμένων Τὰ πρόσωπα τῶν παιδιῶν σχίζονται Ὀγκώδη μάρμαρα προβάλλουν ἀπὸ μέσα Τὰ ἐξορύσσουν ἀπ’ τὰ σπλάγχνα τους Γιὰνὰ οἰκοδομήσουν τὴ νέα πόλη. Μπροστά μου τρέχει μία καλλίπυγος ἐπαναστάτις Καταφεύγουμε λαχανιασμένοι στὰ Προπύλαια -«Ποιὰ εἶσαι; Βγάλε τὴ μάσκα» τῆς ζητῶ Κατεβάζει τὸ blue jean· «φίλησέ μου το» ἀξιώνει Τῆς λείχω τὸ αἰδοῖο κοιτάζοντάς την κατάματα Μέσα ἀπὸ τὴν ἀντιασφυξιογόνο μάσκα, Ἀκούγεταιβαθιὰ ἡ ἀναπνοή της. Κραάκ! μιὰ πέτρα σπάζει τὸ κάτοπτρο τοῦ νοῦ Τὸ εἴδωλο τοῦ κόσμου κερματίζεται Μυριάδες ἀπαστράπτοντα κρύσταλλα στροβιλίζονται Ἕνα ἀηδόνι βρυχᾶται, Προσδίδοντας πρωτάκουστο νόημα στὸν κόσμο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) Μια ακόμα σουρεαλιστική εικόνα από το φουτουριστικό σύμπαν που έχεις δημιουργήσει και που τόσο πολύ φαίνεται ότι επιθυμείς. Θα χαρακτήριζα το ποίημα, άγ(ρ)ια όμορφο... Edited April 11, 2012 by abuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Cool Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Πλήττω θανάσιμα με τον μίζερο ρεαλισμό τής καθημερινότητας . Γι' αυτό διασκεδάζω ανακαλύπτοντας νέες παρθένες χώρες στο σύμπαν του μυαλού μου. Αν υπάρχουν και κάποιοι ακόμα που διασκεδάζουν μαζί μου, τόσο το καλύτερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts