Darkchilde Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 In the night I awake The moon is my sun The sun my death Blood my life By day In deep slumber I lay By night Innocent blood I take A stake in my heart My deepest fear Immortality My ecstasy Mortal days In my past Endless nights Await me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Αγαπητή Darchild, φοβάμαι να κάνω κριτική φοβούμενος οτι θα πώ καμιά κοτσάνα !!! Γι αυτό θα πώ απλά την γνώμη μου... Το ποίημα σαν VAMPIRE ταιριάζει απόλητα... δείχνει τις συνείθειες ενός ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ κλασσικου Δρακουλα !!! Αλλα δεν μου άρεσε οτι ήταν πολυ τυπικο π.χ. με το παλουκι κ.λ.π. Λάτρεψα φυσικά τον στοιχο: "Mortal days In my past Endless nights Await me" Τέσπα, εμένα μου άρεσε (εχω μια τρέλα με βαμπίρια οπότε λίγο δύσκολο να μην μου άρεσε) επειδή ήταν συγκεντρωμένο (κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Είμαι βαμπιρομανής. Μου άρεσε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Όταν το διάβαζα δεν είχα κοιτάξει τον τίτλο, και μου άρεσε περισσότερο άτιτλο, γιατί έτσι αφήνεις στη φαντασία του αναγνώστη το θέμα του ποιήματος. Αν ποτέ κάνεις συλλογή ποιημάτων, ή αν το δημοσιεύεις, θα προτιμούσα να το έβλεπα χωρίς τίτλο, ή με έναν τίτλο που δεν δηλώνει το περιεχόμενο. Αυτή είναι βέβαια υποκειμενική άποψη. Απλά μου φαίνεται ότι βάοζντας τον τίτλο το ποιήμα γίνεται πολύ επιφανειακό και δεν είναι τόσο σκοτεινό και μυστηριακό όσο θα έπρεπε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Tι ανακαλυπτει κανεις αν αρχισει να ψαχνει... απο τους παλιους καιρους (2005) στους τωρινους ενα ποιηματακι που δεν το ειχα δει και μου αρεσε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts