Βαγγέλης Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Βαγγέλης Είδος: Μια κωμική, ελπίζω, ιστορία που έγραψα πριν κάτι μήνες. Βία; Όχι Σεξ; Όχ Αριθμός Λέξεων:656 Αυτοτελής; Ναι Αρχείο: Παστόριους Παστέρ.pdf Edited April 13, 2012 by Βαγγέλης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 το μεγάλο του φετίχ όταν τα μαστάρια ( τα οποία εάν υπήρχε θεός θα τα λέγανε παστάρια και εγώ θα είχα απαλλαχθεί από αυτή την αβάσταχτη ρωγμή στην ηλιθιότητα του κειμένου). Αυτό είναι το πιο έξυπνο κομμάτι του κειμένου. Κοίτα, χωρίς παρεξήγηση, (ελπίζω), δεν είναι αστείο. Όταν βλέπω έναν τίτλο που μου κλείνει το μάτι ότι το κείμενο είναι κωμικό, έχω σχεδόν πάντα τη διάθεση να το ανοίξω. Αλλά συνήθως απογοητεύομαι, και ξέρεις γιατί; Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί κάτι τέτοιο. Το να κάνουμε λογοπαίγνια χωρίς νόημα (γιατί αν είχαν νόημα τότε θα έβγαζε γέλιο) δεν αρκεί. Αυτό που χρειάζεται κυρίως (χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα, καλά και τα λογοπαίγνια, αλλά είναι η σάλτσα), είναι αστείες καταστάσεις, σκηνές, λίγη τρέλα, όχι συγκρατημένα πράγματα, όχι Παστέρ και παστουρμάς και πάστες και παστή σαρδέλλα που τρώει ο πασάς φορώντας πασουμάκια. Θα χαρώ να διαβάσω την επόμενη προσπάθειά σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Ωραίο ήταν για αυτό που ήταν και το μέγεθός του. Για μένα το πιο έξυπνο κομμάτι ήταν η αντιστροφή του φθόγγου στο τέλος. Συμφωνώ με αυτά που λέει η Cassandra, αλλά για μεγαλύτερα κείμενα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 Αυτό ήταν! Τα κόβω τα ξύδια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts