Jump to content

Μαύρος Κύβος

Eugenia Rose

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose

Είδος ποιήματος: Dark Fantasy

Αριθμός Στίχων: 64

Σχόλια: Για τον 3ο Διαγωνισμός Ποίησης, Θέμα: Αλήθεια και Ψέμα (μιας και ξέχασα να το γράψω:huh:)

Αρχείο: Μάυρος Κύβος.doc

Rubik__s_Cubed_by_kharashov.jpg

Edited by Eugenia Rose

Πολύ πετυχημένο και το σκιτσάκι. :good:Το ίδιο το ποιήμα σε προκαλεί να το κάνεις ένα μικρό νταρκ κόμικ. Και φυσικά όποιος δεν έχει βουτήξει... ;)

Καλή επιτυχία..:book:

Πιστεύω ότι έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να μας πεις με αυτό το ποίημα, αλλά μάλλον εγώ κάτι δεν κατάλαβα καλά. Νομίζω ότι αυτό που με μπέρδεψε κάπως είναι ερώτηση που είχε γίνει στο παιδί κι ο λόγος που επέστρεψε να την γυρέψει. Κάτι δεν μου ξεκαθαρίστηκε σωστά.

Γενικά, όμως, μου άρεσε η ατμόσφαιρα και η μελαγχολική αίσθηση που υπάρχει στο ποίημα και βρήκα τη γλώσσα του αρκετά όμορφη.

Καλή επιτυχία!

Συμφωνω με τον Αγγελο πως εχεις να πεις μια ενδιαφερουσα ιστορια. Μου θυμισε και το νικητηριο ποιημα του προηγουμενου διαγωνισμου ... ενα παιχνιδι που δεν ειναι παιχνιδι... ειναι παντα μια γοητευτικη ιδεα γιατι σου δινει τοσα πολλα να σκεφτεις να πεις να παρουσιασεις. Νομιζω πως καποιο προβλημα προκληθηκε γιατι σε καποια σημεια εχεις πολυ ρυθμο και σε αλλα οχι τοσο. Και εμενα που συμπαθω τον ρυθμο με εκανε λιγο να κομπιαζω, σαν να σκαλωνα σε καποιους στιχους.

Καλη επιτυχια!

Με μπέρδεψε και εμένα αυτό το ποίημα. Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα αλλά κατά τη γνώμη μου δεν εκφράστηκε όπως της άρμοζε.

Έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα και μια παιδικότητα που είναι αρκετά ελκυστική αλλά απουσιάζει (πάντα κατ΄εμέ) αυτό το στοιχείο που θα με τροφοδοτούσε με σκέψεις και μετά την ανάγνωσή του.

Good luck, Rose!

Χάθηκα εκεί με την ερώτηση. Αλλά μου άρεσε σαν ιδέα και η ατμόσφαιρά του. Πολύ καλό good.gif

Rose, μου άρεσε πάρα πολύ το ποίημά σου... Μου άρεσε ο αφηγηματικός χαρακτήρας, ξεκινάει, έχει εξέλιξη και συναισθηματική και λεκτική (η φράση που επαναλαμβάνεις και μετά αλλάζει..)

Οι αμφίβολες εικόνες που αφήνεις και η βαριά ατμόσφαιρα, κάποιες ρυθμικές εικόνες που υπάρχουν.. κι άλλους πολλούς συνειρμούς μπορώ να γράψω τώρα, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Όσο αναφορά τα "τεχνικά χαρακτηριστικά" δεν νομίζω ότι είμαι η κατάλληλη για παρατηρήσεις γιατί δεν ξέρω αν υφίστανται τα τεχνικά λάθη στην ποίηση, πάντως εγώ δεν διάβασα κάτι που να με ενόχλησε.

Μπράβο λοιπόν, και πολύ καλή επιτυχία....:)

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις ψήφους σας. Χαίρομαι που σας άρεσε το ποίημα μου και ευχαριστώ Asga, Rixardogio και Σουσαμένια Άνοιξη που σχολίασαν και ψήφησαν στο διαγωνισμό μας.

:friends:

Το πιο ατμοσφαιρικό απ'όλα τα ποιήματα του διαγωνισμού, κατά την άποψή μου. Νομίζω επίσης πως αρχίζεις να εδραιώνεις το δικό σου στυλ στην ποίηση

Μου χρωστάς βέβαια μερικές εξηγήσεις πάνω στο συγκεκριμένο, γιατί κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι, δεν πρέπει να έπιασα όλα όσα παίχτηκαν, αλλά αυτά που έπιασα μου άρεσαν πολύ!

Ένα έξτρα συν η εικόνα. Well done my multi-talented girl!

Ένα έξτρα συν η εικόνα. Well done my multi-talented girl!

:p :flowers:

Edited by Eugenia Rose