Eugenia Rose Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose Είδος ποιήματος: Dark Fantasy Αριθμός Στίχων: 64 Σχόλια: Για τον 3ο Διαγωνισμός Ποίησης, Θέμα: Αλήθεια και Ψέμα (μιας και ξέχασα να το γράψω) Αρχείο: Μάυρος Κύβος.doc Edited April 17, 2012 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Πολύ πετυχημένο και το σκιτσάκι. Το ίδιο το ποιήμα σε προκαλεί να το κάνεις ένα μικρό νταρκ κόμικ. Και φυσικά όποιος δεν έχει βουτήξει... ;) Καλή επιτυχία.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Πιστεύω ότι έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να μας πεις με αυτό το ποίημα, αλλά μάλλον εγώ κάτι δεν κατάλαβα καλά. Νομίζω ότι αυτό που με μπέρδεψε κάπως είναι ερώτηση που είχε γίνει στο παιδί κι ο λόγος που επέστρεψε να την γυρέψει. Κάτι δεν μου ξεκαθαρίστηκε σωστά. Γενικά, όμως, μου άρεσε η ατμόσφαιρα και η μελαγχολική αίσθηση που υπάρχει στο ποίημα και βρήκα τη γλώσσα του αρκετά όμορφη. Καλή επιτυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Συμφωνω με τον Αγγελο πως εχεις να πεις μια ενδιαφερουσα ιστορια. Μου θυμισε και το νικητηριο ποιημα του προηγουμενου διαγωνισμου ... ενα παιχνιδι που δεν ειναι παιχνιδι... ειναι παντα μια γοητευτικη ιδεα γιατι σου δινει τοσα πολλα να σκεφτεις να πεις να παρουσιασεις. Νομιζω πως καποιο προβλημα προκληθηκε γιατι σε καποια σημεια εχεις πολυ ρυθμο και σε αλλα οχι τοσο. Και εμενα που συμπαθω τον ρυθμο με εκανε λιγο να κομπιαζω, σαν να σκαλωνα σε καποιους στιχους. Καλη επιτυχια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Με μπέρδεψε και εμένα αυτό το ποίημα. Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα αλλά κατά τη γνώμη μου δεν εκφράστηκε όπως της άρμοζε. Έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα και μια παιδικότητα που είναι αρκετά ελκυστική αλλά απουσιάζει (πάντα κατ΄εμέ) αυτό το στοιχείο που θα με τροφοδοτούσε με σκέψεις και μετά την ανάγνωσή του. Good luck, Rose! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rixardogios Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Χάθηκα εκεί με την ερώτηση. Αλλά μου άρεσε σαν ιδέα και η ατμόσφαιρά του. Πολύ καλό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loch Moors Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Rose, μου άρεσε πάρα πολύ το ποίημά σου... Μου άρεσε ο αφηγηματικός χαρακτήρας, ξεκινάει, έχει εξέλιξη και συναισθηματική και λεκτική (η φράση που επαναλαμβάνεις και μετά αλλάζει..) Οι αμφίβολες εικόνες που αφήνεις και η βαριά ατμόσφαιρα, κάποιες ρυθμικές εικόνες που υπάρχουν.. κι άλλους πολλούς συνειρμούς μπορώ να γράψω τώρα, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Όσο αναφορά τα "τεχνικά χαρακτηριστικά" δεν νομίζω ότι είμαι η κατάλληλη για παρατηρήσεις γιατί δεν ξέρω αν υφίστανται τα τεχνικά λάθη στην ποίηση, πάντως εγώ δεν διάβασα κάτι που να με ενόχλησε. Μπράβο λοιπόν, και πολύ καλή επιτυχία.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις ψήφους σας. Χαίρομαι που σας άρεσε το ποίημα μου και ευχαριστώ Asga, Rixardogio και Σουσαμένια Άνοιξη που σχολίασαν και ψήφησαν στο διαγωνισμό μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Το πιο ατμοσφαιρικό απ'όλα τα ποιήματα του διαγωνισμού, κατά την άποψή μου. Νομίζω επίσης πως αρχίζεις να εδραιώνεις το δικό σου στυλ στην ποίηση Μου χρωστάς βέβαια μερικές εξηγήσεις πάνω στο συγκεκριμένο, γιατί κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι, δεν πρέπει να έπιασα όλα όσα παίχτηκαν, αλλά αυτά που έπιασα μου άρεσαν πολύ! Ένα έξτρα συν η εικόνα. Well done my multi-talented girl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 (edited) Ένα έξτρα συν η εικόνα. Well done my multi-talented girl! Edited May 2, 2012 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts