Ροη Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Καλλιρρόη Αγγελοπούλου Είδος: gore με ελάχιστο τρόμο Βία; Ελάχιστη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 1890 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: γραμμένη στα αγγλικά, αρκετό χιούμορ, zero sum game , Stu Ungar zero sum.pdf zero sum.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrano Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Ατμοσφαιρική ιστορία, αν μη τι άλλο! Προσωπικά με διασκέδασε, αν και θεωρώ ότι της λείπει μια σαφής κατεύθυνση. Νομίζω ότι προσπαθείς να παίξεις σε πολλά ταμπλώ ταυτόχρονα, τόσο θεματικά (τρόμος, συμβολισμός, χιούμορ) όσο κι υφολογικά. Αν κρίνω και από προηγούμενες ιστορίες σου, γνώμη μου μου είναι στο δεύτερο τα καταφέρνεις καλύτερα: έχεις ένα προσωπικό ύφος το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον και λειτουργεί καλά. Θεματικά όμως, εδώ, χωρίς να κάνεις 'κάτι λάθος' κάποιες φορές μπερδεύεις τα genres, άρα και τις προσδοκίες του αναγνώστη. Από την άλλη βέβαια τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά, οπότε ίσως να μην έχω καταλάβει (και εκτιμήσει) και πολύ καλά την ιστορία σου. Οπότε μη δώσεις και πολύ σημασία σε κάποιες παρατηρήσεις που σου έχω επισυνάψει. zero sum.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted May 27, 2012 Author Share Posted May 27, 2012 Έχεις δίκιο για την έλλειψη σαφούς κατεύθυνσης σε αυτή την ιστορία, είχα δεί πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Στού Ανγκαρ και κάπως έτσι ξεκίνησα. Την φανταζόμουν σαν black humour/horror κατάσταση. Μάλλον έμπλεξα λίγο τα μπούτια μου! Χαίρομαι που σε διασκέδασε έτσι και αλλιώς και κατεβάζω τα σχόλια σου πάραυτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts