Βαγγέλης Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Βαγγέλης Βία; Ναι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 2985 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Είναι η πρώτη ιστορία που έγραψα ποτέ, περίπου πριν δύο χρόνια. Αρχείο: Η νύχτα που φορέσαμε τις μάσκες.pdf Edited April 24, 2012 by Βαγγέλης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Συνοπτικά, θα πω τα εξής: - Πολύ "τραβηχτικός" και ποιητικός ο τίτλος. - Επίπεδο γραφής σε πολύ καλό επίπεδο, ιδιαίτερα δεδομένου ότι είναι η πρώτη σου ιστορία. - Με ξένισε κάπως ο τρόπος γραφής των ονομάτων. Θα προτιμούσα ενδεχομένως να ήταν γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. - Κάπου-κάπου έχουν ξεφύγει κάποιες αβλεψίες, αλλά είναι σχεδόν μηδαμινές. - Έχει καλή σχετικά κορύφωση, αν και θα περίμενα ίσως λίγη περισσότερη δράση-ένταση σ'εκείνο το σημείο. - Θα περίμενε κανείς το θέμα της κορύφωσης να έχει να κάνει με τις μάσκες, αλλά ξεφεύγει εντελώς από την ωραία ατμόσφαιρα που είχες δημιουργήσει και χάνει αρκετά εκεί. Θα προτιμούσα να γινόταν κάτι πιο creepy και ασυνήθιστο. - Γύρω από την πρωταγωνίστρια έχει υφανθεί ένα μυστήριο, σχετικά με την κατάστασή της, και από τη στιγμή που η ιστορία είναι αυτοτελής, θα περίμενα αυτό να αποκαλυφθεί στο τέλος. All in all, μ'άρεσε σαν ιστορία και σαν γραφή. Για να απογειωθεί, όμως, νομίζω θα ήθελε κι άλλη δουλειά. Μπράβο και καλή συνέχεια! PS: Νομίζω πως ξεκινήσαμε να γράφουμε πάνω-κάτω το ίδιο διάστημα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 Συνοπτικά, θα πω τα εξής: - Πολύ "τραβηχτικός" και ποιητικός ο τίτλος. - Επίπεδο γραφής σε πολύ καλό επίπεδο, ιδιαίτερα δεδομένου ότι είναι η πρώτη σου ιστορία. - Με ξένισε κάπως ο τρόπος γραφής των ονομάτων. Θα προτιμούσα ενδεχομένως να ήταν γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. - Κάπου-κάπου έχουν ξεφύγει κάποιες αβλεψίες, αλλά είναι σχεδόν μηδαμινές. - Έχει καλή σχετικά κορύφωση, αν και θα περίμενα ίσως λίγη περισσότερη δράση-ένταση σ'εκείνο το σημείο. - Θα περίμενε κανείς το θέμα της κορύφωσης να έχει να κάνει με τις μάσκες, αλλά ξεφεύγει εντελώς από την ωραία ατμόσφαιρα που είχες δημιουργήσει και χάνει αρκετά εκεί. Θα προτιμούσα να γινόταν κάτι πιο creepy και ασυνήθιστο. - Γύρω από την πρωταγωνίστρια έχει υφανθεί ένα μυστήριο, σχετικά με την κατάστασή της, και από τη στιγμή που η ιστορία είναι αυτοτελής, θα περίμενα αυτό να αποκαλυφθεί στο τέλος. All in all, μ'άρεσε σαν ιστορία και σαν γραφή. Για να απογειωθεί, όμως, νομίζω θα ήθελε κι άλλη δουλειά. Μπράβο και καλή συνέχεια! PS: Νομίζω πως ξεκινήσαμε να γράφουμε πάνω-κάτω το ίδιο διάστημα! ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ξεκίνησα να το αναπτύζω και να το ανεβάζω εδώ αλλά σταμάτησα εδώ και λίγο καιρό γιατι δε ξέρω αν όπως το πήγαινα θα μπορούσα να το τελειώσω (κλασσικό πρώτο βιβλίο που πας να γράψεις δλδ. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts