Oceanborn Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Εγώ Είδος: Ούτε και ξέρω Σεξ: Όχι Βία: Όχι σωματική Αριθμός λέξεων: 486 Είσαι τόσο όμορφη όταν κλαις.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Αμάν βρε! με ψυχοπλάκωσες... Ωραίο ήταν όμως...πονεμένη ψυχή αυτή που περιγράφεις....μου μετέδωσες όλη την θλήψη πάντως που είχε το κείμενο σου,,, ασ' το καλό σου....πάω να δω λίγο τον ήλιο να ανοίξει η ψυχή μου...;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 Συγνώμη Tatto μου... Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Πολύ ωραίο μελαγχολικό κείμενο, εμένα μου φάνηκε οτι αυτός ήταν κάτι σα βαμπίρ που την παρακολουθούσε, μήπως να τον έβαζες να της μιλήσει για να έχουμε και συνέχεια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Μπα.... Ευχαριστώ πολύ Κώστα μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίδυμος Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) "Είσαι τόσο όμορφη όταν κλαις" Πολύ καλή ιδέα. Το μόνο πράγμα που δεν με ευχαρίστησε ήταν η έκταση. Τότε, θα ήταν πιο ομαλή η μετάβασή του αναγνώστη στο τι έχει συμβεί πραγματικά. Ενώ τώρα, ήταν σαν να μην υπήρχε χώρος για να πεις όλα όσα ήθελες. Το θέμα θυμίζει όλες αυτές τις ανήσυχες σκέψεις της νιότης για το θάνατο και τολμώ να πω πως το αντιμετωπίζεις πολύ καλά, σκεπτόμενος πως τα ζητήματα μιας βαθιάς απογοήτευσης (νοητικά μεταφρασμένη σε αυτοκτονία) είναι κοινό της θέμα. Μου άρεσε που δεν υπήρχε ούτε μια γλυκιά νότα. Ίσως ευχαριστηθείς πολύ την ανάγνωση αυτού του διηγήματος τρόμου του Βαντέλ, που για μένα θα χαρακτηρίζονταν μέτα-γκόθικ: http://www.peri-graf...rgo.php?id=1334 ή εναλλακτικά εδώ http://webcache.goog...l&ct=clnk&gl=gr Η γλώσσα σου, αν και ταιριάζει εδώ να είναι κοφτή και απλή, είμαι σίγουρος ότι πρέπει να δοκιμαστεί και σε μακροπερίοδες προτάσεις. Edited October 19, 2012 by Δίδυμος 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 (edited) Φίλε μου Δίδυμε σ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Το συγκεκριμένο κείμενο είναι από τα χειρότερα που έχω ανεβάσει στο site. Όσο για τον λόγο μου, αν τον δοκίμαζα σε πιο μακροσκελείς προτάσεις, θα κατάφερνα να γράψω ένα μανιφέστο ασάφειας. Θα διαβάσω τα δύο διηγήματα που παραθέτεις το συντομότερο. Ευχαριστώ πολύ. Edited October 21, 2012 by Oceanborn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts