Mindtwisted Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Κωνσταντίνος ΚΔ Είδος: Φαντασία - Αλληγορία Βία; (χμμ) Σεξ; (Όχι) Αριθμός Λέξεων:607 Αυτοτελής; Ναι Όταν ανθίζει το τσιμέντο.pdf Όταν ανθίζει το τσιμέντο.docx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Πολύ όμορφη ιστορία, με μερικές πολύ ποιητικές εικόνες. Ειδικά το τέλος το θεωρώ εξαιρετικά συμβολικό για τους νέους και τους άλλους, αυτούς με τις μπουλντόζες γενικότερα. Ακόμα και σε Πολυτεχνείο παραπέμπει. Μου άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) Κι εμένα μου άρεσε. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο αφελής η γραφή, αλλά τελικά ταίριαξε. Και πολύ επίκαιρο το βρήκα. Μπράβο, Κωνσταντίνε Edit: Μου θύμισε αυτό το (αγαπημένο) . :-) Edited May 11, 2012 by Ayu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted May 11, 2012 Author Share Posted May 11, 2012 (edited) Χαίρομαι που σας άρεσε, (αν και δεδομένης της κατάστασης θα προτιμούσα να μην ήταν επίκαιρο...) Ayu πολύ ωραίο τραγούδι, κι εγώ το έχω ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων Edited May 11, 2012 by Mindtwisted Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Πολύ όμορφη, αλλά και άγρια ιστοριούλα, με πολλούς συμβολισμούς και αλληγορίες. Πόσες ομορφιές χάνουν άραγε οι άνθρωποι, πάνω στη βιασύνη τους; Μου θύμισε πολύ κι αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted May 13, 2012 Author Share Posted May 13, 2012 Σ' ευχαριστώ Mesmer για το σχόλιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Πολύ όμορφο φλασάκι. Μου άρεσαν οι εικόνες του και μου γέννησε πολλά και ανάμικτα συναισθήματα. Μεταξύ άλλων και μια έντονη νοσταλγία για άλλους καιρούς και για θαύματα. Πάντως με άφησες να χαλαρώσω καλά-καλά και μετά μου έριξες τη γροθιά στη μούρη στις τελευταίες γραμμές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Σίγουρα πολύ όμορφο και ποιητικό, αν και περίμενα να συμβαίνει και τίποτα άλλο πριν τελειώσει. Εμένα μου θυμίζει ένα διήγημα του (ναι, ξέρω, σας έπρηξα με αυτόν)Stefano Benni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted May 13, 2012 Author Share Posted May 13, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε. Tiessa νομίζω σ' όλους απότομο ήρθε το τέλος, δυστυχώς, Edited May 13, 2012 by Mindtwisted Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts