thoroglin Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Μου θύμισε το stay alive ( τώρα μου ήρθε ). Τα όπλα, εικονικά πάντα μην έχουμε και παράπλευρες απώλειες, σε συνδυασμό με τον ανεξέλεγκτο τρόμο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν "ωραίες" καταστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ιδέα πως να τα χρησιμοποιήσουν. Ελπίζω να την συνεχίσεις την ιστορία γιατί έχει πολύ ενδιαφέρων και προοπτικές Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λιμβρός Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 Μου θύμισε το stay alive ( τώρα μου ήρθε ). Τα όπλα, εικονικά πάντα μην έχουμε και παράπλευρες απώλειες, σε συνδυασμό με τον ανεξέλεγκτο τρόμο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν "ωραίες" καταστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ιδέα πως να τα χρησιμοποιήσουν. Ελπίζω να την συνεχίσεις την ιστορία γιατί έχει πολύ ενδιαφέρων και προοπτικές Χαχαχαχαχα όντως, θα είχε πλάκα να έχουν περίεργα όπλα. Αυτή είναι η εναρκτήρια ιστορία μας ανέκδοτης συλλογής που έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτή τη συλλογή δεν υπάρχει συνέχεια ή άλλη ιστορία συσχετισμένη με το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν μερικά σχέδια για την επόμενη. Αν και χλωμή τη βλέπω την έντυπη έκδοση βέβαια χαχαχαχα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bioseed Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Μου αρεσε! Αν και μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω την ηλικια του πρωταγωνιστη! Εκει ομως που καταλαβα οτι κατι δε παει καλα ηταν οταν ανεφερε κατι για τον ζεστο λαιμο της μητερας του.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λιμβρός Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Μου αρεσε! Αν και μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω την ηλικια του πρωταγωνιστη! Εκει ομως που καταλαβα οτι κατι δε παει καλα ηταν οταν ανεφερε κατι για τον ζεστο λαιμο της μητερας του.! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, Bioseed! Εδώ: http://community.sff.gr/topic/14503-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9/?do=findComment&comment=225479 υπάρχει η πλήρης ιστορία, τμήμα της οποίας είναι η επιστολή που υπάρχει στο πρώτο post αυτού του topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts