deadend Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα: deadend (Τέτη) Είδος ποιήματος: χαικου sf, Αριθμός Στίχων:49 Σχόλια: βασισμένο σε μια ρήση του Σ. Ράμφου Ταξίδι Ο χρόνος μου σαν ακίνητο παρόν διαστέλλεται. Καπετάνιος: «Μέγα υπερδιάστημα της ανίας έλα». Αλλαγή καιρού, ακτίνες με ρότα την καταιγίδα. Πηδαλιούχος: «Η αβεβαιότητα πέτρα στη λίμνη». Η επιστροφή αδύνατη πια είναι μέσα στο νέφος. Λοστρόμος over: «Αποδεσμεύω τώρα τα ανιόντα». Η θερμότητα έφερε το χάος. Ελευθερία. Edited May 19, 2012 by deadend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Αλλαγή καιρού, ακτίνες με ρότα την καταιγίδα. Κατά την γνώμη μου, φοβερός στίχος! Θα μπορούσε να σταθεί μόνος του. Και θα μας ανάγκαζε να μαντέψουμε ή να φανταστούμε την υπόλοιπη ιστορία. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του χαϊκού. Συγχαρητήρια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Θα συμφωνήσω με τον abuno. Όσο λίγα και να ξέρω από ποιήματα, αυτοί οι στίχοι που σου έχει επισημάνει είναι οι καλύτεροι του ποιήματος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Πιστευω πως ειναι εξαιρετικο ποιημα. Οι στιχοι που ειπε ο abuno ειναι πολυ καλοι αλλα εμενα μου αρεσαν και αλλοι ...βασικα ολο μου αρεσε πολυ απλα βαζω τα extra σημεια «Μέγα υπερδιάστημα της ανίας έλα». «Η αβεβαιότητα πέτρα στη λίμνη». Η θερμότητα έφερε το χάος. Ελευθερία. Μπραβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Συμφωνώ κι εγώ με abuno και Tiessa... κοίτα να δεις που θα ξεπηδήσει ρεύμα νεο-φαντασο-χαϊκού από 'δω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts