Andkand Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Σου το είχα σχολιάσει προσωπικά όταν κέρδισε τον διαγωνισμό στο New Sage. Τώρα που το πέτυχα και εδώ, ξανά συγχαρητήρια Ντίνο! Πραγματικά το βρίσκω αριστουργηματικό! Τόσο μικρό αλλά τόσο τρομακτικό και ανατριχιαστικό.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Μικρό, τρομαχτικό και αριστουργηματικό. Όντως σε βάζει σε σκέψεις, ειδικά εμάς που έχουμε παιδιά... Η κόρη μου (3 χρονών) πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να γίνει γιατρός και σκεφτόμουν να της πάρω ένα παιχνίδι με ιατρικά εργαλεία. Νομίζω ότι θα το σκεφτώ τριπλά τώρα... Με χάλασε μόνο ένα σημείο: το στηθοσκόπιο. Δεν νομίζω να μπορεί εύκολα κάποιο παιδί να το πει... Δεν πρόλαβα την έκδοση με το "θ", αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μου άρεσε. Είναι απολαυστικό να ακούς τα παιδιά να μιλάνε έτσι. Πχ ο γιος μου δεν έλεγε για πολύ καιρό το "ρ". Έτσι ο "τρόμος" θα ήταν "τλόμος". Απόλαυση έτσι; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bioseed Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 freaky τέλος! πολυ καλος!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts