katakalwn Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΙΛΗΜΑΝΤΖΟΣ ΕΠΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΒΙΑ: ΝΑΙ ΣΕΞ: ΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ: ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ANDY'S PUBLISHERS. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΙΑ.pdf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Αποτελεί συνέχεια του Χρονικού της Παγωμένης Ηπείρου το συγκεκριμένο βιβλίο ή είναι αυτοτελές; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katakalwn Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Γενικά κι εφόσον το βιβλίο έχει ήδη εκδοθεί, θα πρότεινα σε κάποιον μοντ να μεταφέρει το τόπικ στο υποφόρουμ της Ελληνικής Φαντασίας. Εκεί, πάντως, Στυλιανέ, -και χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να έρθεις στην παρέα μας- θα βρεις αυτό το τόπικ, που το άνοιξα εγώ όταν διάβασα το βιβλίο πριν από 13 μήνες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katakalwn Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Γενικά κι εφόσον το βιβλίο έχει ήδη εκδοθεί, θα πρότεινα σε κάποιον μοντ να μεταφέρει το τόπικ στο υποφόρουμ της Ελληνικής Φαντασίας. Εκεί, πάντως, Στυλιανέ, -και χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να έρθεις στην παρέα μας- θα βρεις αυτό το τόπικ, που το άνοιξα εγώ όταν διάβασα το βιβλίο πριν από 13 μήνες. ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ POST ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts