King_Volsung Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Τίτλο δεν μπόρεσα ακόμη να βρω... Ο λόγος που το έγραψα; Ούτε που ξέρω! Έτσι στο άσχετο μου ήρθε η ιδέα ενώ έβλεπα ταινία (πιο συγκεκριμένα τον Αττίλα). Πάω στο γραφείο μου, τσάκα τσάκα το έγραψα, πρόσθεσα και κάτι ακόμη σήμερα και voila. Ποιο είναι το θέμα του θα αναρωτιέστε τόση ώρα ε; Νατο λοιπόν... Τι ιστορίες κρύβεις, όπλο σιδερένιο; Τι ιστορίες έχεις να μου πεις; Πόσους σκότωσες; Πόσο αίμα ήπιες; Πόσες νίκες είδες; Πόσες ήττες; Πόσες φορές σε ακόνισαν; Τι χέρια σε κράτησαν; Ήταν πλούσιος άρχοντας ή φτωχός στρατιώτης; Μήπως ήταν ιππότης ευγενικός, των μαγικών των χρόνων; Τι θρύλους κουβαλάς, σπαθί μου ασημένιο; Τι ιστορίες έχεις να μου πεις; Πόσα φεγγάρια είδες; Πόσες φορές στραφτάλισες, στο φως του ήλιου; Τι λύπες έχεις γευτεί; Τι χαρές; Τον Χάρο σαν παράσταινες, τι ένιωθες; Τι ιστορίες έχεις να μου πεις; Τι τέρατα έκοψες; Που ταξίδεψες; Στον τοίχο κρεμασμένο σαν σε βλέπω, όλο αυτά αναρωτιέμαι. Σπαθί μου ατσαλένιο, τι ιστορίες έχεις να μου πεις; [ Τι χέρια σε κράτησαν;Ήταν πλούσιος άρχοντας ή φτωχός στρατιώτης; Μήπως ήταν ιππότης ευγενικός, των μαγικών των χρόνων; Στην αρχή, αυτό έλεγε: Τι χέρια σε κράτησαν; Ήταν Ρωμαίος άρχοντας ή Άραβας στρατιώτης; Μήπως ήταν ιππότης ευγενικός, των σκοτεινών των χρόνων; αλλά το άλλαξα για να φέρνει πιο πολύ σε φάντασυ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Pwpw... auto 8a pei Spa8i me istoria... alla.... kerdises mia kali kritiki apo mena me to ... spa8i sou !!! Mou arese... telika 8a grapseis ena, pou na leei ti exei kanei auto to spa8i kai poios to kratage... Kollisa !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts