Lot Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Καλησπέρα σας, Εχω δημιουργησει μια εικονα ( Ζωγραφικη με λαδι 70x50cm ) την εχω ονομασει "Ονειράτα". Συνηθως, φτιαχνω εικονες για ιστοριες που εχω διαβασει αλλα οποιος/οποια , εχει χρόνο η διάθεση , θα μπορουσε να γραψει μια μικρη περιληψη καποιας μυθοπλασιας σε σχεση με την εικονα. (αν εμπνευστει φυσικα) Την ζωγραφια την εφτιαξα εχοντας στο μυαλο μου 3 εννοιες: Πιστη, Επιθυμια, Δραση. Ελπιζω να ειμαι κ στο σωστο topic. Σας ευχαριστω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Άγγελε, είσαι πάρα πολύ καλός. Δώσε μας κι άλλα έργα σου. Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να σου δώσω θέμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λιμβρός Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Είναι πάρα πολύ καλό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Θέλουμε κι άλλα! (Κάτι θα σκεφτούμε και για ιστορία ;) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 Για οσους εχουν facebook, εδω ενα μικρο δειγμα: http://www.facebook.com/AngelPapoutsis Η Αληθεια ειναι οτι θελω να εστιασω στο ειδος του σχεδιου της "Ονειρατας" Σας ευχαριστω! Να ειστε καλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Δεν είναι απλά καλό, είναι καλό σε επίπεδο αμερικάνικου εξωφύλλου σε stand-alone νουβέλα φάντασυ. Τι ταλέντο, βρε παιδί μου, απίστευτο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted June 14, 2012 Management Share Posted June 14, 2012 Lot (Άγγελε) είσαι θεός! Τέλος! Δώσε κι άλλα ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Πάρα πολύ όμορφα! Και αυτό και η δουλειά που έχεις ανεβάσει στο facebook. Συγχαρητήρια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot Posted June 18, 2012 Author Share Posted June 18, 2012 Σας ευχαριστω ξανα! Ετοιμαζω αλλα 3 δειγματα τυπου "Ονειρατας" ελπιζω μεχρι τον Αυγουστο να τα εχω τελειωσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts