Adicto Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Θέμα σήμερα θα έχουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Θέμα σήμερα θα έχουμε; Ναι, μετά τις 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 (edited) Και το θέμα είναι διαθέσιμο. ΤΟ ΤΕΡΑΣ. Καλή συγγραφή. Edited June 25, 2012 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Σκέφτομαι σοβαρά να λάβω μέρος. Special thanks στα τέρατα που μου έδωσαν έμπνευση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Ευχαριστούμε για το θέμα...ξενύχτια έρχονται κυρίες και κύριοι ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suss Kind Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 (edited) Δεν κατάλαβα. Το τέρας είναι το θέμα ή η κοπέλα της εικόνας; Έντιτ: Εντάξει, τώρα είδα το έντιτ. Ξαναέντιτ: Και αν η ιστορία έχει ένα τέρας ευφυίας και ένα μεταφυσικό ον; Πιάνεται; Edited June 25, 2012 by Suss Kind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punkalyptic Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 (edited) Σημασία εν τέλει δεν έχει το συναίσθημα και όχι το setting; Δεν μπορώ να σου πω πόσο φλέβα χτύπησες στο σκεπτικό μου. Μπράβο. Τώρα που βγήκε και το θέμα (αν και φαινόταν ήδη από τον τίτλο?), ακονίζουμε κυβερνοπένες και (ηλεκ)τροφοδοτούμε καμένα κύτταρα. Καλή συγγραφή σε όσους βρουν το χρόνο - γιατί αυτός είναι το πραγματικό τέρας της εποχής (χμ..). Edited June 26, 2012 by Punkalyptic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Ξαναέντιτ: Και αν η ιστορία έχει ένα τέρας ευφυίας και ένα μεταφυσικό ον; Πιάνεται; Όπως είπαμε, στον τρόμο έχει σημασία η ατμόσφαιρα, όχι το εύρημα. Κοινώς, πώς το τέρας ευφυίας θα είναι πραγματικό τερας και όχι ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 (edited) Εντάξει. Ιδέα έχω. Χρόνο όμως; Θα δείξει. Αλλά, ολόκληρος Νιχίλιος και δεν θα πάρει μέρος στον Τρόμου; Κουτσός τρομοδιαγωνισμός θα είναι. Μιχάλη, επειδή ξέρω πως δεν έχεις τίποτα έτοιμο, ζητώ ευπρεπώς να πάρεις κι εσύ μέρος. (Ίσως αυτό να σε κάνει να στρώσεις κώλο να γράψεις). Edited June 26, 2012 by DinMacXanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Εννοείται ότι θα γράψει ο Νιχ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Εκτός συναγωνισμού θα γράψω, παίδες. Μόλις βρω και κατάλληλη ιδέα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Εγώ έχω μια απορία: Ο Πόε είναι τρόμου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Εγώ έχω μια απορία: Ο Πόε είναι τρόμου; Μετρ του είδους... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Εγώ έχω μια απορία: Ο Πόε είναι τρόμου; Μετρ του είδους... Abuno, you must be new here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 (edited) Εγώ έχω μια απορία: Ο Πόε είναι τρόμου; Μετρ του είδους... Abuno, you must be new here http://www.youtube.com/watch?v=ds4zKd3U_uk Λίγα σοφά και επίκαιρα λόγια... (πίνω κρασιά από τις 7....) Edited June 26, 2012 by abuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Οκ. Πάω να γράψω μεθυσμένα λόγια στο Galactic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Νομίζω ένα κρέντιτ για το όνομα του διαγωνισμού, οφείλετε να μου το δώσετε Το έπαθλο για την πρωτιά: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 (edited) Ό,τι είχα βρει μια ιδέα* που παίζει να βγει τρομαχτική (γιατί ρε *&%@*$^ όταν ήμουν μικρή έλεγα ιστορίες που τρόμαζαν τα ξαδέρφια και τον αδερφό μου και τώρα δεν μπορώ;;) Παίζει να παίξω κι εγώ μαζί σας, αν μου βγει στα κατάλληλα μέτρα. *μια ιδέα που ταιριάζει ταμάμ στο θέμα Edited June 29, 2012 by Lady Nina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turambar Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 (edited) Γεια κι από μένα (και ποιος είσαι εσύ; θα μου πείτε). Τέλος πάντων παρόλο που η συνολική μου συνεισφορά στο forum πρέπει να είναι γύρω στα.. εχμ...πέντε posts έχω να δηλώσω ότι επανήλθα (δριμύτερος), τώρα που τελείωσαν και οι πανελλήνιες και ότι μάλλον θα πάρω κι εγώ μέρος, αν καταφέρω να τελειώσω αυτό που έχω στο μυαλό μου (χλωμό, αλλά nevermind) Edited June 29, 2012 by Turambar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Εγώ έχω μια απορία: Ο Πόε είναι τρόμου; Χαχαχαχαχ, το συνδίασα αμέσως με την τρολόφατσα που έχεις για avatar! Πάω να βρω το thread On Topic: Κάτι παίζει να γίνει. Ξεκινάω να δούμε πως θα βγει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 εκτακτη ανακοινωση: το διαγωνισμο μολις κερδισε ο robin-hood με τα τερατα που μας λεει ολο το βραδυ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 υγ: μετα απο απαιτηση της wordsmith: 3 μπυρες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted July 29, 2012 Management Share Posted July 29, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 23 μέρες μένουν ακόμα για τη λήξη του διαγωνισμού και ελπίζω όλοι όσοι επιθυμούν να συμετάσχουν, να έχουν ήδη αρχίσει το γράψιμο, αγνοώντας ζέστη και θερινή ψυχολογία. Για να δούμε λοιπόιν, ποιοι γράφουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Εγώ είχα αρχίσει πριν κάποια χρόνια ένα διήγημα που ταιριάζει γάντι στο διαγωνισμό. Το είχα αφήσει ημιτελές, αλλά, με την ευκαιρία του διαγωνισμού, το ξανάπιασα και πλέον το έχω τελειώσει. Σίγουρα όμως θα του ρίξω μερικές ματιές ακόμα, για να διορθώσω τυχόν ατέλειες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts