laas7 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Συγγραφεας: Μαριαντζελλα-laas7 Ειδος: Μοντερνισμος...θα δειξει δηλαδη θα μου πειτε...δεν ειμαι και πολυ σιγουρη... εκανα προσπαθεια Αριθμος στιχων: 23 Σχολια: Για σας προλαβω δεν ειναι ερωτικο δεν ειναι ακριβως αυτο που φαινεται... Καπου ακουω εναν λυκο να τραγουδα, αλλα που; Δεν θα μαθω ποτε πραγματικα γιατι ενας λυκος μιλαει στο φεγγαρι. Πως νιωθει, τι σκεπτεται, τι ζητα. Μπορω μονο να φανταστω... Για καθε λυκο, καθε φεγγαρι, καθε βραδια τοσα ειναι ολα οσα κανεις τους δεν μου μαρτυρα. Μπορω μονο να ξερω εγω γιατι μιλαω στο φεγγαρι. Αποψε εχει ενα τεραστιο φεγγαρι. Στην ησυχια της νυχτας ακουω τον εαυτο μου. Σ' ολα τα προσωπα της σεληνης βλεπω εμενα και ενα κομματι μου που την μερα κοιμαται ξυπνα. Το κομματι που θελει να ζησει περισσοτερο απ' ολα τ' αλλα που εχω μοιρασμενα διασπαρτα σ' αυτον τον κοσμο. Τα κομματια που ενα-ενα στα ταξιδια μου μαζευω ευλαβικα. Θα ρθει μια μερα που ολα μαζι θα τα ακουμπησω διπλα στην καρδια μου. Εκει που η ησυχια μερα νυχτα παντα περιμενει Εκει που ο κυρης Ερωτας το Ολον αφανιζει και το Ολον απ' αγαπη ηδονικη βογκα. Φωναζει τ' ονομα μου... Ερωτα, κυρη Ερωτα σ' ακουω! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Περιμένοντας το δεύτερο φεγγάρι του Αυγούστου, διάβασα το ποίημά σου και με συνεπήρε. Δεν ξέρω αν ανήκει στον μοντερνισμό ή όχι, (δεν ξέρω και τίποτε σπουδαία πράγματα από ποίηση) αλλά μου άρεσε γιατί εξέφρασε πράγματα με εικόνες, και μάλιστα εικόνες φύσης. Νά 'σαι καλά κοπέλα μου, (γιατί έχω μπουχτίσει τις αοριστολογίες της σύγχρονης Δύσης). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Ευχαριστω Κασσανδρα... χαιρομαι πολυ που σου αρεσε... Να σαι και εσυ καλα που σχολιασες ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Κι εμένα μ' άρεσε πολύ! Ήταν πολύ συναισθηματικό, με εικόνες... Ούτε εγώ ξέρω άμα ανήκει στο Μοντερνισμό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 (edited) Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Λυρικό, βαθύ και όμορφο ποίημα. Υ.Γ.(Προς τι, η απουσία τονισμού;) Edited August 30, 2012 by abuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια, παντα χαζοχαιρομαι οταν αρεσουν αυτα που γραφω... Ειναι ωραιο συναισθημα δεν συμφωνειτε; Η απουσια τονισμου abuno ειναι παλια μου αγαπη (και κολημα...), καπου το εχω εξηγησει στο παρελθον αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο τοπικ, για να στο πω! Η απορια αν ανηκει στον μοντερνισμο παραμενει... ουτε και εγω ξερω... σιγουρα... αλλα μπορει και να μην εχει σημασια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts