Μελδόκιος Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 (edited) Edited March 22, 2005 by Μελδόκιος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 δε θα σχολιάσω τις σέξυ βλεφαρίδες ή τα τρομερά σου μολύβια (μάλιστα βλέπω μια μεγαλύτερη άνεση στις σκιές. Με Photoshop ή αποκλειστικά μολύβι και wash?). Aυτό που αναρωτιέμαι είναι αν εμπνέεσαι, αν σκέφτεσαι εκ των προτέρων αυτό που θα σχεδιάσεις ή σου βγαίνει καθώς σχεδιάζεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 8a sumfwnisw.... Ti na pei ki o Clive Barker (kapoios to exei ksanapei auto eee???) Polu kali eurimatikotita.... PWS TO KANEIS AUTO ?????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 Χεχ Dain, έχει πέσει ελαφρύ burn σε φότοσοπι για να μή φένεται γκριζόασπρο, αλλά ασπρόμαυρο. Κατα τα άλλα είναι ως συνήθως μολύβι. Έχω προσπαθήσει να κάνω κατα καιρούς πράγματα που τα σκέφτηκα εκ των προτέρων αλλά την πάτησα Η τεχνική μου έχει ως εξής: 1. Κάνω μια μύτη. Αυτά. Τα άλλα είναι ότι μου'ρθει. Θα μου πείτε τώρα, αν θέλω να κάνω πχ ένα ψυγείο πως θα τα καταφέρω; Ε, το πιθανότερο είναι να έχει κι αυτο μύτη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 LOL !!! Apla LOL !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Πολύ ωραίο το σχέδιο, με κάνει να γελάω! Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα η τεχνική της μύτης. Πάαααααααρα πολύ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Φοβάμαι ότι τα δόντια θα με δαγκώσουν! Περιττό, νομίζω, να πω ότι είσαι άψογος. Το ξέρεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Άψωγεν Παρεμπιπτόντως, Μύλδογκ, το ξέρεις ότι δε διαφέρει πολύ η τεχνική που ανέφερες με την καταλληλότερη τεχνική ζωγραφικής προσώπου; Ξεκινάς από το τρίγωνο μάτια-μύτη και συγκεκριμένα από τα μάτια... Τα μάτια απέχουν μεταξύ τους όσο περίπου το κάθε μάτι και το τρίγωνο που σχηματίζεται με την άκρη της μύτης είναι κατά κανόνα ισοσκελές ορθογώνιο. Επίσης, και νομίζω έχει ξαναναφερθεί ότι η τεχνική σου μοιάζει λίγο επηρεασμένη από Uderzo (ειδικά εκείνος ο γίγας), ο Uderzo ξεκινά από μύτες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts