DinoHajiyorgi Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) Αχ Κέλλυ, Κέλλυ, Κέλλυ μου, τσουτσουνοπειραχτήρα Χωρίς κοτσάνες δεν μπορώ, subzero χαρακτήρα Με διέλυσες, με ξόφλησες, με στέλνεις για μπάι-πας Τι είναι ένα status, ένα ποστ, αν τα νεύρα μου δεν σπας; Η Navis, στο άβαταρ σου μ’ έχει καταντήσει λιγούρη Από τον αφαλό σου θέλω να τσιμπώ, ολημερίς καναβούρι Come baby, lets make some beautiful music together Θα γίνω ανορθόγραφος, να μου τη λες forever Πέφτω Τουίτης στα πόδια σου, εσέν ποθώ τα μάλα Τι να’κανα, να πρόκανα, έμεινα βλεπς μπουκάλα Με πούπουλα, με γάτες, και τα τριγλυκερίδια προίκα Μελκιάδες, Ρόουζ και Σάντι Χι ,όλες πιασμένες βρήκα Φορουμίτες, φορουμίτισες, κι άλλοι facebookικοί φίλοι Όσοι αναρωτιέστε «τι τον έπιασε, και γίνεται ρεζίλι» Μη παρεξηγείτε τον έρμαιο, μη δίνετε σημασία Βαριά παράκρουση τον χτύπησε, από την αγαμία! Edit: Ορθογραφικό που σπόταρε η αφέντρα μου! Edited August 28, 2012 by DinoHajiyorgi 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Θα γίνω ανορθόγραφος, να μου τη λες forever Κέλλη, όπως καταλαβαίνεις, μετά από τέτοιας θεϊκής έμπνευσης στίχοι, τέτοιο άπλωμα σώψυχων εν είδη τραχανά έμπροσθεν των ποδών σου, οφείλεις να πράξεις επιτέλους τα δέοντα και να το αποκαταστήσεις το παλικάρι μας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Haji, you the gangsta of love, yo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Προσκυνώ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Και κάνουμε και εμείς ότι γράφουμε ποίηση... Hail to Hajiyorgi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Η μασκότ μας ξαναχτυπά και εμμέτρως, μετά το γνωστό wordsmith+tweety τόπικ! (Εγώ φταίω που σε άφησα ήσυχο τόσες μέρες ) Όπου δε φτάνει το size 48 για να εκπέμψω πρεπόντως την προσκοπική κραυγή: ΧΑ-ΤΖΗ-ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΣ!! Και έννοια σου και δε χρειάζεται προσπάθεια για να κάνεις ανορθογραφίες... σου ξέφυγε αυθορμήτως το "και γίνετε ρεζίλι". Άμα την έχει στο αίμα του την ποίηση ο άνθρωπος το καναρίνι... (Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στα κρύα ντους ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 (Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στα κρύα ντους ) (Κακιά.) Yes dear... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στα κρύα ντους ) (Κακιά.) Yes dear... Έεελα τώρα. Εσύ με έκανες (για μια ακόμα φορά) ρεζίλι και ζητάς και τα ρέστα; Χατζηγιώργης + γκρίνια = House + Vicodin, μου φαίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Θα έβαζα το αναπόφευκτον άσμα του Χριστοδουλόπουλου, αλλά βαριέμαι να το ψάχνω. Πείτε ότι σας το τραγούδησα και είμαστε οκέι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 (Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στα κρύα ντους ) (Κακιά.) Yes dear... Έεελα τώρα. Εσύ με έκανες (για μια ακόμα φορά) ρεζίλι και ζητάς και τα ρέστα; Χατζηγιώργης + γκρίνια = House + Vicodin, μου φαίνεται. "Ρεζίλι;" Λατρεμένη μου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Θα έβαζα το αναπόφευκτον άσμα του Χριστοδουλόπουλου, αλλά βαριέμαι να το ψάχνω. Πείτε ότι σας το τραγούδησα και είμαστε οκέι. Παντρεμένοι κι' δυό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Θα έβαζα το αναπόφευκτον άσμα του Χριστοδουλόπουλου, αλλά βαριέμαι να το ψάχνω. Πείτε ότι σας το τραγούδησα και είμαστε οκέι. Παντρεμένοι κι' δυό; Όι μαρή, πού τους είδες τους παντρεμένους; Για Εδώ υπάαρχει ένας έερωταααας... μεγάααααλος λέμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Εγώ θα έβαζα αυτό γιατί απορώ με την καρδιά του (Τουίτι) που αντέχει ν΄αγαπά (ακόμα μετά από τόση αντίσταση) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 γιατί απορώ με την καρδιά του (Τουίτι) που αντέχει ν΄αγαπά (ακόμα μετά από τόση αντίσταση) Κρύα ντους απανωτά μπούζι Και το φτωχό, μικρό πουλάκι έπαψε να σκούζει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες, Ευγενία. Αντέχουν κι επιμένουν. Τι, παίζουμε τώρα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) Καταντήσατε την βιβλιοθήκη ποίησης, σκυλάδικο. Δεν ντρέπεστε λίγο λέω γω... Μα πού είναι αυτή η Laas;;; Edited August 28, 2012 by abuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Έπος το ποίημα! Όπου δε φτάνει το size 48 για να εκπέμψω πρεπόντως την προσκοπική κραυγή: ΧΑ-ΤΖΗ-ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΣ!! Αντί για προσκοπική κραυγή δεν λες ένα "Δέχομαι" να έχουμε happy end; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Θα γίνω ανορθόγραφος, να μου τη λες forever Κέλλη, όπως καταλαβαίνεις, μετά από τέτοιας θεϊκής έμπνευσης στίχοι, τέτοιο άπλωμα σώψυχων εν είδη τραχανά έμπροσθεν των ποδών σου, οφείλεις να πράξεις επιτέλους τα δέοντα και να το αποκαταστήσεις το παλικάρι μας. Πφφφ! Παλικάρι είναι αυτό ή διασταύρωση καναρινιού με χελωνονιντζάκι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Κέλλυ, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον κι ο Χαλκιδαίος είναι το πεπρωμένο σου. Η Αλεξάνδρα κι εγώ εχουμε καπαρώσει την κουμπαριά :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Πφφφ! Παλικάρι είναι αυτό ή διασταύρωση καναρινιού με χελωνονιντζάκι; ... ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Πφφφ! Παλικάρι είναι αυτό ή διασταύρωση καναρινιού με χελωνονιντζάκι; ... ... Για να μάθεις να με κάνεις ρεζίλι, που δε σου άρεσε και το Τουίτι! Γι' αυτό σου τον χάρισα τον ανεμιστήρα, για ψυχρολουσίες εν στεγνώ, αφού τη θάλασσα δεν την καταδέχεσαι (και μην ακούσω καμιά κακία ότι λέω κρυάδες έτσι κι αλλιώς και δε χρειάζεται ανεμιστήρας ). Βολέψου με το φιλί-εμότικον , γιατί άλλο μην περιμένεις. Περί κουμπαριάς, ακόμα και αν πω το ναι, εσείς οι δυο θα μαλλιοτραβηχτείτε για τη θέση της κουμπάρας, νο; Βρε τις κακομοίρες τις γατούλες, τι τους έμελλε να πάθουν, να τους τύχει αφεντικό ονειροπόλο μέχρι μπουμπουνοκεφαλίασης και να ψοφάνε της πείνας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Still a better love story than Twilight 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Βολέψου με το φιλί-εμότικον , γιατί άλλο μην περιμένεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Προσπαθώντας, μάταια, να ξεπεράσω την Κέλλυ, στον βούρκο των ποτών, των τσιγάρων και των ξενυχτίων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Η Αλεξάνδρα κι εγώ εχουμε καπαρώσει την κουμπαριά :Ρ Εεε; Τί;; Με ποιού είδους αδιαφανείς και μουλωχτές διαδικασίες; Απαιτώ επανεξέταση της υπόθεσης, αυτή τη φορά σε κοινή θέα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts