Jump to content

Θα ‘μαι ‘γω

Eugenia Rose

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose

είδος: dark fantasy

βία: λιγουλάκι

σεξ: όχι

αριθμός στίχων: 36

σχόλια: Εμπνευσμένη από τις λέξεις μου. Τελικά έχει πλάκα αυτό το παιχνίδι.

:bangin:

Θα 'μαι 'γω.doc

Edited by Eugenia Rose
  • Like 2

Νομιζω πως εννοεις πως το θυμα γινεται θυτης μετεμψυχωμενο σε γατα... μου αρεσε η ιδεα και το παιχνιδι των πολλων ζωων της γατας, αλλα πιστευω πως μπορουσε να ειναι πιο ατμοσφαιρικο και να βγαζει περισσοτερο τρομο (νομιζω πως αυτο ηθελες να πετυχεις τρομο η την εκπληξη στο τελιωμα οταν πλεον εχουν αλλαξει οι ρολοι)

Θα μου αρεσε να ξαναγραψεις καποια σημεια για να ειναι πιο καθαρες οι εικονες

π.χ.

Δεν ήξερα πως είχα έναν εχθρό.

Πως το άρωμά μου θα μου ‘κανε κακό.

Δεν ηξερα πως ειχα εχθρο

και τον επομενο στιχο δεν τον καταλαβα μηπως

πως το αρωμα σου θα μου εκανε κακο;

Μπορει απλα εγω να μην το εχω "πιασει"

• Like 1

Αυτό το σημείο ίσως να μην ήταν τόσο ξεκάθαρο.

Είναι ένας μανιακός δολοφόνος που επιλέγει τις γυναίκες/θύματα του από το άρωμα τους. "Έκλεψα" την ιδέα από το "Αρωμα" την ταινία. :eat:

Edited by Eugenia Rose

Aμάν! Στο τέλος ήρθε η "κάθαρση" και το "γύρισμα του τροχού" και χτυπάει τον αναγνώστη κατακούτελα! Πάρα πολύ δυνατό ποίημα στο οποίο παρά τα κάποια τρομακτικά στοιχεία έρχεται τελικά η Δίκη και ο θύτης γίνεται θύμα. Κατά κάποιο παράξενο τρόπο - που ίσως ακουστεί άσχημα - ο θύτης γίνεται ο καταλύτης για να βρει το θύμα μια τρομερή, μεταμορφωτική δύναμη που τελικά κυριαρχεί πάνω και στους δυο τους.

• Like 1

Ευγενία, έχω να πω δύο πράγματα:

1) Βλέπεις κι εσύ τις ομοιότητες των ποιημάτων μας;

2) Έχεις αναπτύξει ένα δυνατό, αναγνωρίσιμο στυλ, όχι μόνο στα διηγήματα αλλά και στα ποιήματα!

• Like 1

• 2 weeks later...

Κουμπάρα μου, να που κόλλησες κι εσύ κι οδεύεις με γρήγορο δρασκελισμό προς το... καρνάγιο του "τρόμου"! :p

Μ'άρεσε το ποίημά σου, όχι μόνο για την ιστορία που μας λες, αλλά και λόγω της έμπνευσής σου -το "Άρωμα" είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία-ταινίες. Και να σου πω, πολύ το 'φχαριστήθηκα το τέλος! ;-)

• Like 1