alkinem Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Μια ιδέα άρχισε ξαφνικά να τριγυρνάει στο μυαλό μου. Θα προσπαθήσω να την αναπτύξω μέσα σε αυτόν τον μήνα και ίσως πάρω κι εγώ μέρος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Λέω να το προσπαθήσω κι εγώ, κι ας λέει η Χριστίνα ό,τι θέλει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Όποιος θέλει να συμμετάσχει και να αποκτήσει πρόσβαση στο κλειστό υποφόρουμ, ας μπει http://community.sff.gr/calendar/event/108-sffnowrimo-2012/ και να δηλώσει συμμετοχή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalanapathw Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Μέσα και εγώ, μια ευκαιρία να καταφέρω να ξεκαρφώσω την ριμαδο ιδέα που μου έχει σφηνώσει εδώ και 3 χρόνια στο μυαλό και να δώ αν μπορώ να γράψω κάτι πάνω από τρεις χιλιάδες λέξεις! P.S. μόνο πείτε μου που μπορώ να βρω αυτούς τους ωραίους μετρητές!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 P.S. μόνο πείτε μου που μπορώ να βρω αυτούς τους ωραίους μετρητές!!!! Εδώ: http://www.nanowrimo.org/en/dashboard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 31, 2012 Management Share Posted October 31, 2012 Τα σκουλήκια του φετινού SFFNoWriMo πήραν πρόσβαση στο γνωστό subforum. Παρακαλώ ελέγξτε ότι έχετε επιτυχημένη πρόσβαση. Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα σχετικά με την πρόσβαση στέλνει PM σε μένα. Για περαιτέρω πληροφορίες και διαδικαστικά του SFFNoWriMo, εντός του subforum στον Nihilio. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλό μαστίγωμα από αύριο (εγώ είμαι οι τύψεις με το μαστίγιο για το μήνα Νοέμβριο αλλά θα με ευχαριστήσετε από Δεκέμβριο ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 31, 2012 Management Share Posted October 31, 2012 Αφιερωμένο: SFFNoWriMo Tips Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Εύχομαι δύναμη, υπομονή και μπόλικη φαντασία σε όλους όσους προσπαθούν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Τι κάνετε εσείς εκεί μέσα; Βλέπω κάτι τρελά νούμερα στις υπογραφές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Τι κάνετε εσείς εκεί μέσα; Βλέπω κάτι τρελά νούμερα στις υπογραφές. Καλά τα πάμε, καλά τα πάμε. Για μένα προσωπικά, το φετινό κυλάει πιο εύκολα από πέρσι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Τι κάνετε εσείς εκεί μέσα; Βλέπω κάτι τρελά νούμερα στις υπογραφές. Καλώς το μας. Καλά, μια χαρά, το μηχάνημα λέει ότι αν συνεχίσω έτσι, θα τελειώσω την Τετάρτη. Μας έλλειψες φέτο. Παρατηρήθη μία σαφής έλλειψις τσουρναριζόντων ποταμακίων. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 Εγώ έφτασα τις 31000 περίπου χμ, και κόλλησα. Αλλά λέω να πατήσω τα 50 το επόμενο Σ/Κ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Κι εμένα μου λείψατε! Καλά τα πάτε, ε; Μπράβο. (Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα περνάει αυτός ο μήνας αν είσαι από τους έξω. ) Χαίρομαι για το κουράγιο σας ρε παιδιά, μπράβο! (Ενημερώστε μας για το πρώτο τέρμα, ε; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Ο jjohn απ' τις 15 του μηνού φόρεσε το δαφνοστέφανον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 (edited) Ε βέβαια. (Και σκέφτηκα, μα καλά, δεν παίρνει τελικά μέρος; ) EDIT: Ο jjohn απ' τις 15 του μηνού φόρεσε το δαφνοστέφανον. Άλλος Γιάννης! Όχι το Καλό Παιδί! Τι λές ρε Τζονάκι, συγχαρητήρια! Edited November 19, 2012 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Γιέα χι ντιντ. Κι άλλος ένας, κοτσιδοφόρος ετοιμάζεται εντός της εβδομάδας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 (edited) Ε, μην μου κλέβετε τις μέρες από τις 12 τερμάτισα :p Edited November 19, 2012 by jjohn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 (edited) Μετά το NaNoWrimo, το NaNoWriWee Ένα βιβλίο σε 30 ώρες! Edited November 30, 2012 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Μετά το NaNoWrimo, το NaNoWriWee Ένα βιβλίο σε 30 ώρες! nothing of serious literary merit is going to come out of a bunch of semi-pros furiously clattering out 50,000 words over the course of a month, with no time for relaxation or reflection. Πες τα, χρυσόστομε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Έχοντας καταφέρει τέσσερις φορές το ανάποδο, I beg to differ, και μαζί μου πολύς ακόμα κόσμος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Δεν είναι χρυσόστομος, είναι ένας αλαζονικός γάιδαρος. Εκτός αν έχει μελετήσει κάθε ντραφτ που έχει παραχθεί με αυτόν τον τρόπο τα τελευταία χρόνια, θα πρότεινα να πάρει το πόδι του και να το χώσει στο στόμα του όσο πιο βαθειά γίνεται. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Υπάρχει μυθιστόρημα που έχει γραφτεί σε 30 μέρες και βγήκε αριστούργημα χωρίς καμιά άλλη διόρθωση μετά τις 30 μέρες; Νομίζω πως αυτό εννοεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 Η λέξη draft είναι αυτή που πρέπει να μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ όταν μιλάμε για ΝαΝο. Draft. Ελληνιστί πρόχειρο, προσχέδιο, πρώτη γραφή, πες το όπως θες. Ποτέ κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι μπορείς να γράψεις ένα τέλειο κι αριστουργηματικό μυθιστόρημα-νουβέλα-διήγημα εντός τριάντα ημερών. Αλλά ένα draft μπορείς. Μπορεί η Κιάρα, η Σόνυα, ο Νιχίλιο, η Κασσάνδρα πέρσι, δυο τρεις Γιάννηδες φέτος, o gismofbi, παλαιότερα ο Όμπερον, ο ΝτίνοςΜακΞάνθης, ο Ελέκτρο. Μπορώ εγώ. Ο Διγέλαδος έχει διαβάσει το draft με τους Ινδιάνους που έγραψα το 2010. Μπορεί να σου πει, Κέλλυ, αν είχε serious literary merit. Μάλιστα, θα τον παρακαλούσα πάρα πολύ να το πει δημόσια. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Αυτό λέω: αυτός προφανώς νομίζει ότι με το τέλος του μήνα το βιβλίο θα είναι και έτοιμο για έκδοση. Θυμάμαι ότι πριν καιρό ο DinMacXanthi είχε γράψει κάπου εδώ μέσα ότι οι πελάτες τού amazon είχαν ζητήσει να μην εμφανίζονται στο search βιβλίων όσα προέρχονται από μόλις τελειωμένο νανόριμο και δηλαδή οι συγγραφείς τους τα ανέβασαν την 1η Δεκεμβρίου κατευθείαν προς πώληση. Το οποίο σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετοί συγγραφείς νανόριμο που αγνοούν, όπως και ο συντάκτης του άρθρου, την έννοια draft. Εκεί κολλάει το "Πες τα, χρυσόστομε!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts