laas7 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) Ονομα συγγραφεα: Μαριαντζελλα-λαας7 Στιχοι:24 Σχολια: Για το παιχνιδι με τις 7 ακολουθες λεξεις (μπανιο-ελεγχος-κουβαρι-μηνας-σπιτι-παπουτσια-χαλικι) Ξεκινησα με τρυπια τα παπουτσια δουλεια για να ζητησω στο μεγαλο αρχοντικο. Στο πεζουλι του σπιτιου σταθηκα και κλωτσαγα χαλικια. Μπροστα στην πορτα δειλιασα το κουδουνι να χτυπησω. Μα να που αμαξα εφτασε Ηρθαν οι αφενταδες! Με κοιταξαν καλα-καλα, απο το κεφαλι ως τα νυχια. Ελεγχο βαρυ ενιωσα το σκληρο τους βλεμμα. Ψιθυρισαν πως μπανιο χρειαζομουν Ηταν αληθεια, ημουν απλυτος εδω και ενα μηνα. Φαινεται με λυπηθηκαν... Ενω με προσπερνουσαν ενα μισοσκισμενο χαρτονομισμα μπλεγμενο σαν κουβαρι μου πεταξαν στα ποδια. Η πορτα πισω τους εκλεισε αλλα εγω κατι ειχα καταφερει Ψωμακι θα γεμιζε το αδειο μου στομαχι και τα παπουτσια μου θα μπαλωνα στον γειτονα τσαγκαρη! Edited December 10, 2012 by laas7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ρε, ωραίο είναι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 (edited) Χαιρομαι! Και εγω νομιζω πως εχει πλακα Edited December 11, 2012 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts