Tiessa Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Βάσω Είδος ποιήματος: σατυρικό Αριθμός Στίχων: 20 Σχόλια: Για την Επταλογία του Ποιητή. Αρχείο: BlackCat.doc Η Εκδίκηση του Μαύρου Γάτου Τα παπούτσια θα σου ρίξω μεσ’ στο μπάνιο Να τα πλύνω με σαπούνι και νεράκι Κι όταν σαν τρελή τον ένοχο θα ψάχνεις Θα σου δείξω το μικρό σου ρομποτάκι. Πρώτα μου ’δινες να παίζω με κουβάρι Και μου χάιδευες τη μαύρη μου τη γούνα Τώρα ξέχασες πως μ’ έχεις μεσ’ στο σπίτι Άθλια, στριφνή, γριά, γουρούνα. Όταν ζήταγες γατί με νοημοσύνη Στο κεφάλι αντί μυαλό είχες χαλίκια “Μόδα ήτανε και πέρασε” μου είπες Ε, λοιπόν, σου τρώω τα σκουλαρίκια! Θα σου σκίσω το καλό σου το φουστάνι Κι ο χαζός ο ρομποτάκος θα την πάθει Έλεγχο ποιοτικό έχει περάσει Μα ο γάτος θα τον στείλει στο καλάθι. Σ’ ένα μήνα το ρομπότ θα πάρει πόδι Θα το φάω σαν να ήτανε σπουργίτι Κείνο όλες τις ζημιές θα τις πληρώσει Γιατί αφέντης ένας ειν’ στο σπίτι. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Μου άρεσε, είναι ανάλαφρο και διασκεδαστικό! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 ΧΑΧΧΑΧΑΑΧαα! Πεθαινω... η Βασω εγραψε ποιημα!! Εχει πραγματικα πολυ πλακα και μου αρεσε παρα παρα πολυ (ειδικα η ιδιαιτερη οπτικη γωνια ενος πονηρου γατου που ζηλευει και θελει να ειναι το αφεντικο!) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 Χεχε! Χαίρομαι που σας άρεσε. Όσο το έγραφα, σκεφτόμουνα μια γατίσια φατσούλα με τα αυτιά κολλημένα πίσω από την τσατίλα, και πέθαινα στα γέλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Kι εμένα η πρώτη μου αντίδραση ήταν "έγραψε η Βάσω ποίημα;". Και η δεύτερη "σας έφαγε σκουλαρίκια ο γάτος, ε;" Ωραίο, σίγουρα έχει πλάκα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts