Μοναχος Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα:Πολύγωνος Είδος: μετααποκαλυπτική φαντασία Βία; Πολύ Σεξ; Αρκετό Αριθμός Λέξεων:3.794 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Το διήγημα αυτό είναι μια πρώτη προσπάθεια για ένα κάπως μεγαλύτερο διήγημα.Αποτελεί μέρος της Συλλογής μου τα Κόκκινα Κεράσια Καρδια από πετρα.docx Edited December 22, 2012 by Μοναχος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Γεια σου, Μοναχέ, και καλωσόρισες στις Βιβλιοθήκες του φόρουμ. Κάνε έναν έλεγχο στο αρχείο σου, επειδή μου βγάζει πάρα πολλές λέξεις κολλημένες μεταξύ τους, πράγμα που κάνει την ανάγνωση αδύνατη. Μπορεί να δημιουργείται το πρόβλημα μόνο σε μένα, αλλά ίσως να χρειάζεται διόρθωση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Γεια σου, Μοναχέ, και καλωσόρισες στις Βιβλιοθήκες του φόρουμ. Κάνε έναν έλεγχο στο αρχείο σου, επειδή μου βγάζει πάρα πολλές λέξεις κολλημένες μεταξύ τους, πράγμα που κάνει την ανάγνωση αδύνατη. Μπορεί να δημιουργείται το πρόβλημα μόνο σε μένα, αλλά ίσως να χρειάζεται διόρθωση. χμ σε μένα δε συμβαίνει Από κει πέρα ρε Jacob βάλε κανά bold στα ονοματα να ξεχωρίζει το ποιος λέει τι στην ιστορία. Τα υπολοιπα στα χω πει κατά καιρούς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts