Nirgal Posted January 11, 2018 Author Share Posted January 11, 2018 Αυτή η ιστορία πήρε το δρόμο της. Δημοσιεύτηκε σε συλλογή στην Ελλάδα και είναι η πρώτη μου επαγγελματική δημοσίευση στο εξωτερικό. Αλλά... Είναι από τις ιστορίες που με ενοχλούν λιγάκι, γιατί δεν θεωρώ πως είμαι δα και κανένας τρομερός συγγραφεύς, και, για τα δικά μου δεδομένα, ικανότητες, και κυρίως, πενιχρή αφοσίωση στη συγγραφική τέχνη, συχνά με κάνει να ζηλεύω την ώρα και τη στιγμή που μου κατέβηκε η ιδέα και την αποτύπωσα έτσι. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τα εξαιρετικά σχόλια φίλων και γνωστών. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Η μετριοφροσύνη θα σε φάει, άσε καλύτερα να τα πει η Sonya… Δώσε όμως λεπτομέρειες (πού; Το βρίσκουμε να το αγοράσουμε;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 On 12/01/2018 at 8:31 PM, Old man & SiFi said: Δώσε όμως λεπτομέρειες (πού; Το βρίσκουμε να το αγοράσουμε;) Το βρίσκεις δωρεάν στο περιοδικό Samovar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Ο χαζο-γέροντας σε χαρτί (και υπογεγραμμένο) το θέλει! Δεν το βρίσκω, υπάρχει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Στα ελληνικά υπάρχει στην "Εφαρμοσμένη Μυθομηχανική". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts