Andkand Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Bump σε αυτήν την ιστοριούλα, με αφορμή μια είδηση http://gr.news.yahoo.com/%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-155747546.html Μόνο που δυστυχώς, αυτοί θυσίασαν πράγματι ένα μωρό και μας απέδειξαν πως η πραγματικότητα μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο αρρωστημένη από οποιοδήποτε διήγημα τρόμου. @John82, Από τη μια χαίρομαι που το forum μας και πιο συγκεκριμένα οι ιστορίες μου διαβάζονται και στη Χιλή, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην νιώσω τύψεις για την ιδέα που τους έδωσα - και που είχε σαν αποτέλεσμα τη θυσία ενός μωρού… Ωραία ανατροπή στο τέλος. Δεν πιστεύω ότι το χιούμορ δεν έχει θέση στον τρόμο, οπότε δε με χάλασε. Η υπόλοιπη ιστορία όμως δεν ήταν τόσο σκοτεινή. Θα βοηθούσε να εμβάθυνες πιο πολύ στις σκέψεις και στην παράνοια του πρωταγωνιστή. Μέσα από την ψυχολογική του κατάσταση θα μπορούσε να αντληθεί πολύς τρόμος. Γενικά μου άφησε καλή εντύπωση. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. @Katakalwn, Να είσαι καλά. Κι’ εγώ το ίδιο πιστεύω για το χιούμορ και τον τρόμο (ότι δηλαδή μπορούν να συνυπάρξουν). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts