Mesmer Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ωραίες και οι δύο ιστορίες, και πιστεύω ότι στάθηκαν αντάξια απέναντι στη πολύ δυνατή εισαγωγή του Scanner. Η ιστορία του Nostalgist, κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται πιο κοντά στο ύφος της εισαγωγής και το κρατάει μέχρι το τέλος της ιστορίας. Υπάρχουν, βέβαια, αρκετά λαθάκια, αλλά αυτό είναι εύκολο να διορθωθεί. Αν και μ' άρεσε το ύφος του κειμένου, χάθηκα κάπως στα της υπόθεσης. Γενικά, ένιωσα πως χανόμουν και γι' αυτό ίσως να φταίνε οι πολλές περιγραφές. Η ιστορία του Asgaroth ξεφεύγει κάπως από το ύφος της εισαγωγής, αλλά η ιστορία που πλάθεται στη συνέχεια έχει ενδιαφέρον και με κράτησε ως το τέλος. Ίσως να έχουμε ξανακούσει παρόμοιες ιστορίες, αλλά κι αυτή εδώ έχει τα δικά της πράγματα να πει. Δεν ξέρω και κατά πόσο βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία από άλλες μυθολογίες. Η ψήφος μου πάει στον Asgaroth. Καλή επιτυχία και στους δύο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Τελικά, έπειτα από αρκετή σκέψη και αρκετές εναλλαγές αποφάσεων, η ψήφος μου πήγε στην ιστορία του Asgaroth. Ο Nostalgist έμεινε σαφώς πιο πιστός στο ύφος της εισαγωγής, αλλά ο Asgaroth εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά την τελευταία φράση Θάνατος είναι να μην έχεις πια τίποτα νέο ν' ακούσεις, τίποτα καινούργιο ν' αντικρίσεις. και έπλασε μια τελείως διαφορετική από το αναμενόμενο ιστορία. Καλή επιτυχία και στους δύο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 (edited) Asgaroth για μένα, μιας και η ιστορία του μου φάνηκε περισσότερο ολοκληρωμένη και χρησιμοποίησε όλα τα στοιχεία τής εισαγωγής (και ίσως έχω και μια μικρή αδυναμία στο Μεσοποταμιακό υπόβαθρο που χρησιμοποίησε). Σχόλια πάνω στην καθεμία, αργότερα. Edited February 14, 2013 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Ωπ, ξέχασα. Άσγκαροθ κι εγώ, μετά από πολλή αμφιταλάντευση. Στο τέλος με έσπρωξε προς τη μεριά του η καλύερη αξιοποίηση της εισαγωγής. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Θα ψηφίσω και εγώ Άσγκα λόγω της καλύτερης αξιοποίησης της εισαγωγής. Καλή δουλειά παιδιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Κι εγώ άσγκαροθ ψήφισα τελικά, μ'άρεσε καλύτερα η ατμόσφαιρα και η μυθολογία με της θεότητες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Άσγκα κι από μένα. Η μυθολογία πίσω απ' την ιστορία μου άρεσε, λάτρεψα τον τίτλο κι η ατμόσφαιρα ήταν τρε μπιέν. Επιπλέον, προσωπικό μου κόλλημα, ενοχλήθηκα απ' τις απροσεξίες στο κείμενο του Νοστάλτζιστ. Το έχω πει πολλάκις και δεν είναι της παρούσης, αλλά με "προσβάλλει" σαν αναγνώστη αν ο συγγραφέας δεν ξοδεύει τον ελάχιστο χρόνο που χρειάζεται για μια βασική επιμέλεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 (edited) Το write off 69 έληξε, με νικητή τον Asgaroth. Συγχαρητήρια, Σπύρο! Edited February 17, 2013 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Συγχαρητήρια σε Ασγκ, Νόσταλτζιστ και, βεβαιως, Σκαν. Και οι δύο ήταν πολύ ωραίες, προσωπικά δυσκολεύτηκα πολύ να επιλέξω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Συγχαρητήρια στον Asgaroth , αξιζε τη νίκη 100%, συγχαρητήρια και για την πολύ ωραία εισαγωγή που είχαμε διαθέσιμη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, Ηφ για την τρομερή εισαγωγή, Ξενοφώντα που έπαιξες μαζί μου και όσους μας διαβάσατε. Δεν έχω ίντερνετ (μπήκα στα γρήγορα) αλλά θα επανέλθω Δευτέρα απόγευμα. Ανυπομονώ πάντως να ξαναπαίξω (Νοσταλγέ ετοιμάσου και για ρακόρ ;) ). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Συγχαρητήρια Asgaroth και μπράβο σε όλους. Και εις άλλα με υγεία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Asgaroth,
Νικήτρια ιστορία στο Write off #69
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post