Μοναχος Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Όνομα Συγγραφέα:Πολύγωνος Είδος: κοινωνικός τρόμος Βία; Όχι) Σεξ; Πολύ Αριθμός Λέξεων:1131 Αυτοτελής; (Ναι Η οθονη.pdf 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Αυτό είναι τρόμος με την ευρεία έννοια που ενέχει έναν συμβολισμό. Νομίζω ότι αυτό που έπαθε ο τύπος, παρατηρείται στην κοινωνία ολάκερη. Υπάρχει μία αδηφαγία στο θέαμα και στην τσόντα που παιρνει μπάλα και τις κοινωνικές σχέσεις. Μου άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοναχος Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Ευχαριστώ,είναι όλη αυτή η εξάρτση από το ψεύτικο ,το ψηφιακό που καλιεργείται σήμερα και πολλές φορές αποροφαέι το άνθρωπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
librarian Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Κι εμένα μου άρεσε και το βρήκα και ιδιαίτερα ευφυές Αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι πρέπει να προσέχεις τα λάθη σου -γραμματικά και ορθογραφικά - γιατί χαλάνε τη γενική εικόνα του γραπτού σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοναχος Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Καλά κάνεις πρέπει να βελτιωθώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts