Μοναχος Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Όνομα Συγγραφέα:Πολύγωνος Είδος: κοινωνική φαντασία Βία; Λίγη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων:766 Αυτοτελής; Ναι Ο θανατος του τελευταιου ποιητη.pdf 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
librarian Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Είσαι καλύτερος στις δυστοπίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Με παρακινησε ο τιτλος να το διαβασω. Πιστευω πως σιγουρα ηθελε πολλη περισσοτερη δουλεια για να παρουσιαστει. Ας πουμε ακομα και στον τιτλο εχει ενα λαθακι που σιγουρα αν το ξαναδιαβαζες πιο προσεκτικα θα ειχες δει. Οκ ειμαι καπως ψειρα, αλλα καμμια φορα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα. Βρηκα την ιστοριουλα αρκετα προχειρη. Εμεινες κατα την γνωμη μου πολυ κολημενος στην πρασινη ασπρη μαυρη μποτα του φασισμου-που προσωπικα βρισκω καπως "κολημενη αντιληψη". Κατα την γνωμη μου ο κοσμος καταρρεει σε ολα τα επιπεδα και φασισμοι κουμουνισμοι σοσιαλισμοι και "δημοκρατιες" ολα τα συστηματα εχουν ως τωρα αποτυχει και δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε μαζι τους. Πρεπει να βρουμε εναν νεο τροπο να υπαρχουμε ως ανθρωποτητα και να οργανωθουμε για κατι καλυτερο. Ειναι φυσικα η δικη μου γνωμη και μπορει να μην ενδιαφερει κανεναν... Δειχνεις να εχεις κοινωνικες ανησυχιες και αυτο ειναι παντα ενδιαφερον και ομορφο (και σιγουρα το προτιμω απο την αδιαφορια η τον κομπλεξισμο) αλλα πιστευω πως αδικησες πολυ τις δυνατοτητες της ιστοριας. Θα μου αρεσε να περιγραψεις εναν κοσμο οπου υπαρχει μια επαναστατικη οργανωση με το ονομα "ποιητες" που μαχονται οχι μονο για τους μεταναστες αλλα και για τους εαυτους τους για καποιον σοβαρο λογο που θα επρεπε να μας εξηγησεις αναλυτικα. Θα μου αρεσε η χωρα που θα προτιμουσα να μην προσδιοριζεις σαν την Ελλαδα αλλα ισως οτι προεκυψε στο μερος που καποτε ηταν Ελλαδα να ειναι ενας πραγματικος σκουπιδοτοπος κυριολεκτικα και μεταφορικα. Να ψαχνουν μεσα στα σκουπιδια (που ερχονται και πετανε αλλες χωρες) για να επιβιωσουν και να γινονται φοβερες μαχες για καλα κομματια μεταλλου ας πουμε. Γενικα θα μου αρεσε να παρουσιασεις εναν μελλοντικο κοσμο ζοφερο και φοβερο και με περιγραφες να περνας τις ανησυχιες και τα μηνυματα που θελεις. Αυτα απο εμενα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrano Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Δεν ξέρω γιατί, αλλά διαβάζοντάς το, είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσε ν' αποτελέσει καλό υλικό για δεκαπεντάλεπτο ταινιάκι μικρού μήκους, χωρίς λόγια (ή έστω μ' αποσπάσματα εσωτερικού μονολόγου). Η δική μου συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να μεταγράψεις την ιστορία σου σε (λογοτεχνικό) σενάριο, χρησιμοποιώντας τρίτο πρόσωπο. Θεωρώ ότι οι περισσότερες εικόνες, θα σε βοηθήσουν ν' αποδώσεις σε μεγαλύτερο βάθος και με πιο λεπτές αποχρώσεις τα νοήματα της ιστορίας σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts