GeoVa Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 (edited) Συγγραφέας: GeoVa Είδος: Χαικού Αριθμός στίχων: 2x3 Σχόλια: Γραμμένα για το επόμενο μάθημα Δημιουργικής Γραφής (του Project), στο σχολείο μας. Τα δυο χαικού είναι τελείως ανεξάρτητα μεταξύ τους. Μια γαλάζια θάλασσα με περιμένει Να πάω θέλω Το κουδούνι χτύπησε. Ήρθε η ώρα του διαλείμματος. Edited February 15, 2013 by laas7 ζητηθηκε απο τον συγγραφεα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Το πρωτο θα το ηθελα χωρις τις τελειες... να κυλαει Και το δευτερο μου αρεσε τοσο πολυ! Μου θυμησε τα χρονια μου στο σχολειο και ταυτοχρονα μου φανηκε τοσο χαικου! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Ω, πόσο χαίρομαι δεν ξέρετε!!! Το δεύτερο το σχημάτισα στο μυαλό μου κατά τη διάρκεια του μαθήματος, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για έξω, την ίδια μέρα που είχαμε το Project! Κρίμα που έληξε το "Edit" και δεν μπορώ να βγάλω την τελεία... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Πηρα το θαρρος να σου αφαιρεσω εγω τις τελειες μιας και το ηθελες ολα οκ τωρα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Πηρα το θαρρος να σου αφαιρεσω εγω τις τελειες μιας και το ηθελες ολα οκ τωρα; Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιτσούκω Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Νομίζω πως πρέπει να σε ευχαριστήσω. Πρώτον, γιατί χάρη σε αυτο το ποστ -και το προηγούμενο (ένα χαϊκού)- πρώτη φορά άκουσα για τα χαϊκού. Δεν τα πάω πολύ καλά με την ποίηση (ή μάλλον καθόλου καλά), αλλά μου κίνησες την περιέργεια, και τώρα έχω αρχίσει και διαβάζω για τα χαϊκού. Και δεύτερον, γιατί μ' αρέσουν οι εικόνες, και το δεύτερο χαϊκού που μας πρόσφερες (το κουδούνι χτύπησε...) μου δημιούργησε μια ωραία εικόνα -ανακουφιστική θα έλεγα- απο τα σχολικά μου χρόνια. Περιμένω και τα επόμενα χαϊκού σου, κι όταν θα έχω διαβάσει αρκετά γι' αυτά, θα μπορώ ίσως να εκφέρω και μια άποψη που να σε βοηθήσει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 (edited) Νομίζω πως πρέπει να σε ευχαριστήσω. Πρώτον, γιατί χάρη σε αυτο το ποστ -και το προηγούμενο (ένα χαϊκού)- πρώτη φορά άκουσα για τα χαϊκού. Δεν τα πάω πολύ καλά με την ποίηση (ή μάλλον καθόλου καλά), αλλά μου κίνησες την περιέργεια, και τώρα έχω αρχίσει και διαβάζω για τα χαϊκού. Και δεύτερον, γιατί μ' αρέσουν οι εικόνες, και το δεύτερο χαϊκού που μας πρόσφερες (το κουδούνι χτύπησε...) μου δημιούργησε μια ωραία εικόνα -ανακουφιστική θα έλεγα- απο τα σχολικά μου χρόνια. Περιμένω και τα επόμενα χαϊκού σου, κι όταν θα έχω διαβάσει αρκετά γι' αυτά, θα μπορώ ίσως να εκφέρω και μια άποψη που να σε βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ! Επειδή για καμιά βδομάδα δε θα μπορέσω να γράψω τίποτα, σου προτείνω να διαβάσεις αυτό, που είναι γραμμένο σε φόρμα χαικού, αν δεν το 'χεις ήδη κάνει! Edited February 19, 2013 by GeoVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts