GeoVa Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Συγγραφέας: GeoVa Είδος: χαικού Αριθμός στίχων: 6x3 Σχόλια: Μπορεί να είναι το πρώτο απαισιόδοξο κείμενο που γράφω ποτέ, αλλά ταυτόχρονα αισιόδοξο για κάτι το καινούργιο. Να επισημάνω ότι σε δυο τρίστιχα οι συλλαβές είναι 18 αντί για 17 που θα έπρεπε. Τι κούραση ήταν κι αυτή σήμερα. Όχι άλλο πια! Παντού μαυρίλα και απογοήτευση. Ζητώ λευτεριά. Κάτω από τη λάμπα μελετώ βιβλίο. Άραγε γιατί; Παιδιά ξεσηκωθείτε, κλείστε τα όλα. Ζούμε μια κρίση! Αδημονώ τη στιγμή της κατάρρευσης, της μεταμόρφωσης. Αμήν και πότε να τελειώσει το μαρτύριο τούτο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Αδημονώ τη στιγμή της κατάρρευσης, της μεταμόρφωσης. Απο ολο το ποιημα κραταω αυτη την στιγμη... μου αρεσε πολυ το σημειο αυτο και ελεγα να σκεφτεις να ξαναγραψεις πανω σε αυτο ειδικα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Κάτω από τη λάμπα μελετώ βιβλίο. Άραγε γιατί; Κατά τη γνώμη μου το κοντινότερο, σε αυτό που ονομάζουμε Χαϊκού, τρίστιχο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Αδημονώ τη στιγμή της κατάρρευσης, της μεταμόρφωσης. Απο ολο το ποιημα κραταω αυτη την στιγμη... μου αρεσε πολυ το σημειο αυτο και ελεγα να σκεφτεις να ξαναγραψεις πανω σε αυτο ειδικα. Θα το έχω υπόψιν μου και κάποτε μπορεί να γράψω. (ενν: τη συνέχεια) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιτσούκω Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Χα, χα! Τέλειο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts