ΔημήτρηςΤ Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Όνομα Συγγραφέα: Tyelcur Είδος: τρόμου Βία; Ναι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 2720 Αυτοτελής; Ναι (πρώτο μέρος, εισαγωγή) Αρχείο: Γνωριμία με το υπερφυσικό.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Δεν κατάφερα να το απολαύσω αυτό το κείμενο, και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η βιασύνη με την οποία εξελίχθηκαν όλα. Περνάς σε τεράστια, απίστευτα πράγματα, χωρίς να φροντίζεις για τις προϋποθέσεις. Πολλή ώρα δεν γίνεται τίποτα, μόνο κουβέντες και σκέψεις, και ξαφνικά (απροετοίμαστα) στην τρίτη σελίδα... μπαμ! Οι εξηγήσεις του Πέτρου ακόμα λιγότερο πιστευτές, για πότε την εμπιστεύτηκε και της είπε τόσο τρομερά πράγματα... θα μπορούσε να της είχε πει "ούτε κι εγώ ξέρω" ή κάτι τέτοιο, και πολύ αργότερα να το ανακάλυπτε η ίδια ή να της το έλεγε αυτός, αν είχε κάποιο λόγο, βέβαια. Γιατί εσύ μπορεί να έχεις λόγο, αλλά δεν έχει ο Πέτρος, κι έτσι εγώ δεν μπορώ να σε πιστεψω. Τα όσα επακολούθησαν απλά με παραμπέμπουν σε εφιάλτη, τόσο απότομα και γρήγορα έγιναν. Η γνώμη μου: Πάρε μια βαθιά ανάσα και χτίσε με αφοσίωση το περιβάλλον, τα θεμέλια της ιστορίας σου, ( μην βιάζεσαι, θα την διηγηθείς! ) γιατί τώρα βρίσκεται στον αέρα. Θα γίνει μία απολαυστική περιπέτεια, αρκεί να της δώσεις χώρο να αναπτυχθεί. Κάτι λεπτομέρειες: Η προσωπική υγιεινή είναι ένα από τα πράγματα που "κόβονται" σε μία μεγάλη ψυχολογική κρίση, σε μία περίοδο κατάθλιψης, και σίγουρα δεν αποτελεί απόλαυση. Θα ήταν πιο αληθοφανές το να πήγαινε σέρνοντας ως το μπάνιο για να ξεβρωμίσει (γιατί έπρεπε να βγει από το σπίτι και να συναναστραφεί με ανθρώπους). Μετά, ναι, θα ένιωθε καλύτερα, ιδίως με κανονικά ρούχα και όχι τις φόρμες που είχαν κολλήσει πάνω της για... πόσο καιρό ούτε η ίδια θυμάται. (Ναι, κάποια πράγματα είναι στάνταρ). Έχουν λίγο πρόβλημα οι διάλογοι. Μέσα στην προσπάθεια να ακουστούν φυσικοί, τελικά βγήκαν υπερβολικοί. Κανείς δεν μιλάει έτσι. Όσο μπουμπού και να είναι μία γυναίκα, όσο μάτσο και να είναι ένας άντρας, μπορεί να γράψουν στο ίντερνετ με αυτό το στυλ, αλλά μιλάνε πολύ πιο απλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔημήτρηςΤ Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Έχεις δίκιο! ^^ Θα το ξαναγράψω το θέμα απ' την αρχή! Ευχαρισώ για τις συμβουλές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts