Cassandra Gotha Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Τρέχα Νίνα, τρέχα! (Άντε, να τις δούμε αυτές τις ιστορίες, ε; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Νόου γουόριζ! Η ιστορία θα είναι ον τάιμ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Τοκ, τοκ, τοκ.... Anybody here? Lady, σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Θα είσαι έτοιμη αύριο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Ούτε 12 ώρες δεν σας έμειναν!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Απόψε κατά τις 12 περίπου θα την έχετε την ιστορία, όσο σουλουπωμένη της επετράπει από το κλίμα και τη διάθεση των ημερών. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Τότε κι εγώ, γύρω στις εντεκάμιση με δώδεκα θα ανεβάσω την δικιά μου συμμετοχή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ΟΚ! Ραντεβού τότε εντεκάμιση με δώδεκα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ορίστε η δικιά μου συμμετοχή. Δεσμώτης Του Εφιάλτη http://community.sff...ης-του-εφιάλτη/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Lady Nina Posted March 10, 2013 Featured Comment Share Posted March 10, 2013 Να`μαι κι εγώ! Στ`Αγνάντι της Ανατολής Καλές αναγνώσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 To poll είναι έτοιμο και σας περιμένει. Καλή ανάγνωση σε όλους και καλή επιτυχία στους συγγραφείς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Δυο ερωτήσεις: 1) Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτό το poll; 2) Από πού προέρχονται οι παράγραφοι τελικά; (ή μήπως αυτό το μαθαίνουμε μετά και από την ψηφοφορία;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Και οι δύο ιστορίες έχουν, κατά την ταπεινή μου άποψη, πολλά προβλήματα. (Τελικά το ρακόρ είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι! ) Θα ψηφίσω την ιστορία του Γιάννη, επειδή χρησιμοποίησε πολύ τις δύο παραγράφους, κι ας με μπέρδεψε τόσο με τον διάολο τον Γκέμινους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 (edited) Δυο ερωτήσεις: 1) Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτό το poll; 2) Από πού προέρχονται οι παράγραφοι τελικά; (ή μήπως αυτό το μαθαίνουμε μετά και από την ψηφοφορία;) 1) H ψηφοφορία θα διαρκέσει για 15 ημέρες (μέχρι την 25η Μαρτίου τα μεσάνυχτα δηλαδή). 2) Οι παράγραφοι θα ανακοινωθούν μετά το τέλος της ψηφοφορίας. Edited March 14, 2013 by Deus Misereatur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Ντέρμπι μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα, αλλά μικρή η συμμετοχή δυστυχώς... Για να βλέπω σχόλια και ψήφους να ανεβαίνουν σιγά-σιγά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Νομίζω ότι η Lady Nina έκλεψε λίγο στο θέμα της χρησιμοποίησης των παραγράφων (ως ειδικός του παιχνιδιού), αλλά θα ψηφίσω το "Στ' αγνάντι της Ανατολής" επειδή μ' άρεσε ιδιαίτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Μου άρεσαν πράγματα και από τις δύο ιστορίες, αν και πιστεύω πως περισσότερη ανάπτυξη θα τις ανέβαζε πολύ. Ψήφισα την Λαίδη γιατί με έπιασε το τέλος της (και με έκανε να θέλω να το αλλάξω) ακόμα και αν είχε ξεκινήσει κάπως πιο ανάλαφρα με έκανε και νοιάστηκα για τους ήρωες και το κακό τους τέλος. Good job guys! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Για το τυπικό της υπόθεσης να πω κι εγώ ότι ψήφισα τη Lady Nina, επειδή η ιστορία της ήταν πιο ολοκληρωμένη από του John, ενώ η δική του μου άφησε περισσότερες απορίες. Συγχαρητήρια και στους δύο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 (edited) Τελείωσε και αυτό το ρακόρ με νικήτρια την Lady Nina! Για την ιστορία οι παράγραφοι ήταν από τα εξής κείμενα: Η Cassandra Gotha επέλεξε την παράγραφό της από το "Ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του", του Ντάλτον Τράμπο, ενώ της Kelaino από το ''Poseidon's Gold'' της Lindsey Davis. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες! Edited March 28, 2013 by Deus Misereatur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 1. Συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους και δη τη νικήτρια. 2. Ντρέπομαι φριχτά, αλλά ξέχασα να ψηφίσω. Χίλια συγνώμη και δεν έχω μούτρα να κυκλοφορήσω στην κενονία. Τουλάχιστον η ψήφος μου δεν θα άλλαζε καθόλου τα αποτελέσματα. 3. Η παράγραφος ήταν από το ''Poseidon's Gold'' της Lindsey Davis. Νόμιζα ότι το λινκ που έστειλα στον Ο Θεός Να Μας Λυπηθεί ήταν για το σχετικό με το βιβλίο άρθρο της βίκι, για κάποιο λόγο όμως βγάζει στο άρθρο για τον ομώνυμο θεό της μυθολογίας μας. Να ένα άλλο λινκ για το βιβλίο: http://www.goodreads.com/book/show/71084.Poseidon_s_Gold?auto_login_attempted=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 χαχαχα Είπα κι εγώ, δε μου έμοιαζε για κομμάτι από άρθρο της wikipedia! Με αρκετή καθυστέρηση, να πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! Στον Νικολή για την ιδέα του, άλλο αν στο τέλος δεν του βγήκε να την υλοποιήσει. Στον Γιάννη που προσφέρθηκε να παίξει μαζί μου, όταν είχα μείνει στα κρύα του λουτρού. Στις φαντασούδες κοπελιές που μας έδωσαν τις παραγράφους. Στον διοργανωτή που απ`ότι φαίνεται πρέπει να τον καπαρώσω, γιατί είναι τόσο μα τόσο γουρλής. Σε όσους διάβασαν, σχολίασαν ή/και ψήφισαν. Δεν είχαμε μεγάλη συμμετοχή, ούτε ιδιαίτερο χαβαλέ σε τούτο το ρακόρ, μα τουλάχιστον χάρηκα και τις δύο ιστορίες -παρά το ότι παίρνουν αρκετές διορθώσεις ακόμα. Να`μαστε καλά να παίζουμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 ε αρκετή καθυστέρηση, να πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! Στον Νικολή για την ιδέα του, άλλο αν στο τέλος δεν του βγήκε να την υλοποιήσει. Ο τύπος που δεν έκανε τίποτα απολύτως και πήρε συγχαρητήρια. Ποιος είμαι τέλος πάντων; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 3. Η παράγραφος ήταν από το ''Poseidon's Gold'' της Lindsey Davis. Νόμιζα ότι το λινκ που έστειλα στον Ο Θεός Να Μας Λυπηθεί ήταν για το σχετικό με το βιβλίο άρθρο της βίκι, για κάποιο λόγο όμως βγάζει στο άρθρο για τον ομώνυμο θεό της μυθολογίας μας. Να ένα άλλο λινκ για το βιβλίο: http://www.goodreads.com/book/show/71084.Poseidon_s_Gold?auto_login_attempted=true Και το έψαχνα, το ξαναέψαχνα μέσα στο link που μου έστειλες, δεν το έβρισκα... Αλλά λέω "για να μου το έστειλε, κάπου εκεί θα είναι και δεν το βλέπω" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Lady Nina,
Νικήτρια ιστορία στο Ρακόρ #8
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post