Stathius12 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Συγγραφέας: Στάθης Είδος: Δεν έχω ιδέα Αριθμός στίχων: 9 Ακούγοντας το ''Όλα είναι δρόμος'' απο Τρύπες Όλα είναι δρόμος Φριχτό ανηλίαγο Μονοπάτι Ξεκινάς εκεί Που ήσουν Και καταλήγεις Εκεί που όλα Είναι όσα έζησες για πρώτη φορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Μου αρεσε αν και δεν εχω ακουσει το τραγουδι για να το συνδυασω... θα σου προτεινα να ξεκινας ολους τους στιχους με μικρα γραμματα, νομιζω του παει περισσοτερο οχι οτι εχει και τοση σημασια βεβαια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathius12 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Μου αρεσε αν και δεν εχω ακουσει το τραγουδι για να το συνδυασω... θα σου προτεινα να ξεκινας ολους τους στιχους με μικρα γραμματα, νομιζω του παει περισσοτερο οχι οτι εχει και τοση σημασια βεβαια Σε ευχαριστώ πολύ που σου άρεσε! Είναι πολύ ωραίο κομμάτι και αξίζει, αν έχεις χρόνο να το ακούσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts