Balidor Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 (edited) Ψάχνοντας τον εαυτό μου Ξέρεις τι θέλω, ξέρεις τι ζητάω; Ένα δωμάτιο γεμάτο μουσική, Μια μουσική μελωδικής χαράς, Μια μουσική μελαγχολικής καρδιάς. Να μην κλείσω τα μάτια, Για να μην χάσω το χαμόγελο σου, Αλλά να κλείσω την καρδιά μου, Να μην νιώσω τον χαμό σου. Όταν θα ξαναζωντανέψω ξαφνικά, Θα πεθάνω στο σκοτάδι μέσα, Όταν η μουσική αυτή σταματήσει, Τίποτα δεν θα’ χεις ακόμα ζήσει. Απόψε που έχει συννεφιά, Και υπάρχει στον δρόμο ερημιά, Το φεγγάρι ομορφαίνει αχνά, Και ψάχνω τον εαυτό μου ξανά, Ούτε τον ζωντανό θάνατο αργό, Ούτε την πεθαμένη ζωντανή αυγή……. Γι΄ αυτό μην κοιτάς πίσω….. Σ΄ αυτό που αναζητάω….. Κι αν αναρωτιέσαι σε ποιον μιλάω…… Ναι σε ‘σενα εαυτέ μου τραγουδάω !!!! Αφιερωμένο στη ψυχή μου που ακόμα ψάχνει…. (edit: apo ta prwta mou poiimata psilo-sobara) Edited March 30, 2005 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 quote: edit: end of quote? Πώς είπατε; Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Το νόημα είναι καλό. Η δομή όμως ξεκινάει ελεύθερη, μετά μπαίνει στα σίδερα, μετά ξαναβγαίνει... Πρόσεξε το λίγο, φαίνεται αρνητικά μπερδεμένο σε δομή, χωρίς λόγο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Indeedy !!! i8ele doulitsa !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts