Aisha89 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Άννα-Δανάη Δέδε Είδος: Φαντασίας Βία: Λίγη Σεξ:Λίγο Αριθμός λέξεων: 4.818 Αυτοτελής: Όχι Σχόλεια: Έχω ξεκινήσει σχεδόν πρόσφατα να γράφω. Αυτό το βιβλίο είναι η πρώτη μου απόπειρα, και θα ανεβάσω και τα υπόλοιπα κεφάλαια όταν διορθωθούν. Θα με ενδιέφεραν πολύ τα σχόλειά σας, ώστε να μπορέσω να καταλάβω τα τυχόν λάθη. Η Ιστορία Ενός Δαίμονα (δείγμα).docx Edited March 27, 2013 by Aisha89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Καταρχάς, καλωσόρισες στο φόρουμ και στις Βιβλιοθήκες του, Άννα. Ελπίζω να σου αρέσει εδώ, να βρεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν και να βελτιωθείς σ' αυτό που σου αρέσει. Στα της ιστορίας σου τώρα. Σχετικά μικρό το δείγμα που μας έδωσες και φαίνεται ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου που περιμένουν να αφηγηθούν. Αυτό απ' τη μία είναι καλό, επειδή δείχνει ότι έχεις γόνιμη φαντασία και σου αρέσει να πλάθεις ιστορίες. Από την άλλη σε κάνει να βιάζεσαι για να προχωρήσεις την πλοκή που έχεις στο μυαλό σου. Πολλές φορές, θέλοντας να συνεχίσεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις, κάνεις μεγάλα άλματα, ξεχνώντας κάποια στοιχεία πίσω, ή αφήνοντας ελλιπή την εξέλιξη της πλοκής. Φαντάζομαι ότι ξαναδιαβάζοντας μετά από λίγο καιρό την ιστορία σου θα μπορέσεις να διαπιστώσεις και μόνη σου αυτές τις αδυναμίες και σιγά-σιγά να τις διορθώσεις. Υπάρχουν αρκετά λαθάκια στο κείμενο που με λίγη μελέτη και λίγη προσοχή μπορούν πολύ εύκολα να διορθωθούν, όπως πχ λάθη στίξης, λάθη σε τόνους, κάποια λαθάκια στη μορφοποίηση του κειμένου. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το τόπικ. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, όπως βοήθησε και μένα όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ. Στο αρχείο που σου επισυνάπτω υπάρχουν κάποιες διορθώσεις και μερικές συμβουλές εδώ κι εκεί. Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα. Και μην τρομάξεις από τις κοκκινίλες Καλή συνέχεια και ελπίζω να δούμε κι άλλες ιστορίες σου σύντομα. H ιστορία ενός Δαίμονα (δείγμα).docx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisha89 Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Γειά σου, καλώς σας βρήκα. Πράγματι έχω βρει πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν σε αυτήν την κοινότητα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Διάβασα το τόπικ που έστειλες και η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα δεν τα ήξερα και με βοήθησαν. Φυσικά διόρθωσα το αρχείο που έχω ανεβάσει, και με την βοήθεια που μου έδωσες, και από μόνη προσπάθησα να αλλάξω λίγο κάποια πράγματα τα οποία δεν μου άρεσαν όταν το ξαναδιάβασα. Τώρα βρίσκομαι στην διαδικασία της διόρθωσης κάποιων επόμενων κεφαλαίων, όπου θα ανεβάσω σύντομα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisha89 Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Όνομα συγγραφέα: Άννα-Δανάη Δέδε Είδος: φαντασίας Βία: λίγο Σεξ: λίγο Αριθμός λέξεων: 4.422 Αυτοτελής: όχι Σχόλια: Αυτή είναι η συνέχεια του πρώτου βιβλίου που δημοσίευσα και υπάρχει και συνέχεια, που ακόμα διορθώνω. Η ιστορία ενός Δαίμονα (δείγμα 2).docx 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts