Throgos Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Τώρα τελευταία δεν έχω γράψει και τίποτα σοβαρό...προς το παρόν εξελίσσω και δουλεύω πάνω στο στιλ του "'Αρωμα του Κουάντο" με διάφορους πειραματισμούς. Το αποτέλεσμα είναι αυτά τα δύο ποιήματα, γραμμένα μετά από περισσυλογή στο κενό της ιστορίας... ή μήπως ήταν λογοτεχνία; Πράσιν’ άλογα Ζεστά λάστιχα, πράσιν’ άλογα τρία πατώματα παράλογα. Ένα κουτάλι κείτεται στη λάβα· κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ένα διπλό ρέμα πετά χωρίς πάθος λάθος· δεν πρέπει το δίχτυ να πέφτει ανεμίζοντας πλοκάμια της πεζότητας. Κατσαρόλες κούφιας ματαιότητας. Έλα, τηγανιά του απείρου κάλλους δώσε το φως σε με, όχι σε άλλους. Γλίτσα στη μπανιέρα πηχτή· ω, κράμα μπάλα, βάρα τη Μάρα. Ντόρος πιθανοτήτων Κλέων και Βίτων Κουφάλογα πικρά και πράσιν’ άλογα. Φυτώριο χωρίς νόημα Βγήκαν στο δρόμο οι τροχονόμοι μη! μην τραγουδάς φάλτσα σαν πίτουρο της ασφάλτου το κάρμα (άπονοι νόμοι) κοίτα πώς ανεμίζει το φλάμπουρο! μην υποτάσσεσαι στο καυτό κάτουρο. Βαθιά ψυχή της όμορφης μολόχας πού χάθηκες στου διάολου τη μάνα; Μπαμπόγριες ζεστές και μια ψιχάλα βρόχας γιατί οι επιδρομείς στον κώλο έχουν μπαντάνα; αχ, ώρα να ξεχάσεις την ψόφια μπανάνα... (Υ.Γ.: Το "Κλέων και Βίτων" είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο στα ποιήματά μου) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 "Ένα κουτάλι κείτεται στη λάβα· κάποιο λάκκο έχει η φάβα." Pooolu eksupnos stoixos milame... kolisa !!! "ανεμίζοντας πλοκάμια της πεζότητας. Κατσαρόλες κούφιας ματαιότητας." Pooooolu noima milae .... ksanakolisa !!! kai telos... "(άπονοι νόμοι) " .... episis eksupno ... Arketa kallos sunexistis tou "Αρωμα του Κουάντο" !!! Paaaaaaaanta tetoia !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Εμμ... ξέρεις ότι είναι "πράσσειν", ε? Διασκεδάζω τη μελαγχολία μου με ανούσια σχόλια... Der Tod singt immermehr (Death singeth evermore) Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ΑχαχαχΧΑΧχχαΧΧΑχχαΧχχαΧΑχχχαχΧΧχχχχαΧχχΧΑΧΧΑ! Πολύυυυυυ καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts