Jump to content

Forgotten Realms vs Dragonlance στα αγγλικα.


Kon
 Share

Recommended Posts

Γεια σας :)

Θα ηθελα να ρωτησω, ποια απο αυτες τις δυο σειρες ειναι πιο ευκολοδιαβαστη στα αγγλικα. Το επιπεδο μου δεν ειναι και τοσο εξαιρετικο, εχω αρχισει να διαβαζω το FR στα αγγλικα με καποια προβληματα ομως (το icewind dale μου φαινεται σχετικα νορμαλ, το war of the spider queen παλι αρκετα δυσκολο και το αφησα) και σκεφτομουν να αρχισω και την αλλη σειρα, αλλα θα ηθελα να ξερω αν ειναι πολυ δυσκολη στην γλωσσα.

Σχολια για το επιπεδο και των δυο εχω διαβασει, μην απαντησετε για αυτο, ειναι το pre-bed αναγνωσμα μου τωρα τελευταια :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα εχει διαβασει κανεις βρε στα αγγλικα? H ιδια ερωτηση ισχυει και για το Warhammer 40000, αλλα αν γινεται με μια ψιλοκριτικη επι της σειρας γιατι δεν εχω ιδεα.

Επι της ουσιας, για οσους αναρωτιουνται, αυτη την περιοδο βγαινουν σε περιπτερα διαφορα βιβλια της abubis, τις οποιες διαβαζω ετσι αφου δουλευω σε τετοιο μαγαζι. Αλλα οταν θελω να διαβασω τη συνεχεια, και βλεπω τη διαφορα στις τιμες μεταξυ αμαζον στα αγγλικα και των μεταφρασμενων εκδοσεων, με πιανει μια τρελα και λεω, θα το τιθασευσω το αγγλικο. Απλα λεω να το παω λαου λαου.

Οποτε assist βρε!

Link to comment
Share on other sites

Σχόλια για το Warhammer θα βρεις εδώ. Δεν ξέρω τι παίζει με το πρωτότυπο γιατί έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα, δυσκολεύομαι να διαβάσω στα Αγγλικά. Όπως και να έχει όμως, είναι πολύ καλή η κίνηση σου να διαβάσεις έτσι. Το ίδιο θέλω να αρχίσω να κάνω και εγώ σιγά- σιγά. Για την διαφορά στις τιμές, για το ότι είναι άλλη η αίσθηση του να διαβάζεις ένα βιβλίο στην γλώσσα που γράφτηκε, και για το ότι πολλά καλά βιβλία δεν πρόκειται να μεταφραστούν ποτέ. Άιντε λοιπόν ωρέ παιδιά, εσείς που κατέχετε καλά την Αγγλικήν, δώστε ένα χεράκι βοηθείας και πείτε τι παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να είμαι και ιδιαίτερα αντικειμενικός, γιατί την Αγγλικήν την κατέχω πολύ καλά, αλλά το Warhammer το θεωρώ ευκολοδιάβαστο. Τώρα για FR και DL, έχω διαβάσει ελάχιστα και δεν με τράβηξε ο κόσμος τους, αλλά υποθέτω ότι δεν μπορεί να είναι πιό δύσκολα από τα αντίστοιχα του Warhammer, ή το Έραγκον.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..