Dark desire Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 (edited) To πρωτο ποιηματακι που ποσταρω (Μετα απο χρονια και διπλα σε ενα ποτηρι haig με δυο παγακια, το ξαναπιασα το θεμα ποιηση....)Τιτλος: ΕλευθεριαΕιδος: ΕλευθεροΔημιουργος: Αλεξανδρα Ορφανιδου aka DarkΣτιχοι:12Απόψε θα ελευθερωσω το δαιμονιοπου κρυβω από παιδι μες στην ψυχη μου.Θα κοψω πια της λυκαινας την αλυσιδα.Θα την αφησω να ενωθει με το σκοταδι,κατα πως, καιρο τωρα, λαχταρουσε.Νυχτες ατελειωτες ο θρηνος της με τρελαινε,τρυπουσαν το μυαλο μου τα ουρλιαχτα τηςκι η διψα της για ηδονες που στους πολλους απαγορευονταιξεσκιζε την καρδια μου σαν μαχαιρι.Τοση οδυνη κοντεψε να με σπρωξει στην παρανοιακαι πλεον δεν μπορω να την αντεξωΑφηνω ελευθερη τη σκοτεινη πλευρα μου, κι όπου βγει.... Edited April 18, 2013 by aScannerDarkly 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Καλωσηρθες! (στην βιβλιοθηκη ποιησης εννοω) Μου αρεσε πολυ που παρουσιαζεις το θεμα της λυκαινας, μιας και ειναι πολυ αγαπημενο μου θεμα. Μου αρεσαν οι πρωτοι 6-7 στιχοι και ιδιαιτερα ο στιχος με την αλυσιδα και την απελευθερωση. Το υπολοιπο μου θυμισε λιγο πεζο και νομιζω πως θα μπορουσες να το ξαναδουλεψεις. Ο στιχος με την καρδια και το μαχαιρι μου φανηκε λιγο τετριμενος. Θεωρω πως αυτο ειναι καθαρα θεμα τριβης και καθως εχεις τοσο καιρο να γραψεις ποιηση ειναι λογικο, αλλα η αισθηση που μου εβγαζε ηταν πολλη αληθινη... ενιωσα πως εννοουσες καθε λεξη, καθε στροφη βαθια μεσα σου και αυτο με εκανε να εχω εντονη την εικονα της λυκαινας που μετα απο χρονια που εμενε δεμενη απελευθερωνεται και δεν ξερεις ουτε εσυ τι ειναι ικανη να κανει! Αυτο με κρατησε δυνατα και θα ηθελα να δω και αλλα δικα σου! Ασχετο: Εβαλα αυτο το χαμογελακι και οχι το κλασικο, γιατι εχω βαλει "στοχο" να χρησιμοποιησω ολα τα προσωπακια του φορουμ... ειναι σαν μια μικρη εμμονη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Μη βάζεις πάγο στο ουίσκι. Καλύτερα κρύο νερό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Γερικο γαιδουρι δυσκολα μαθαινει καινουρια περπατησια 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts