winds poet Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Μποσκαίνος ΔημήτρηςΕίδος: τρόμοςΒία; Ναι)Σεξ; ΌχιΑριθμός Λέξεων:2.701Αυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Υπάρχουν αρκετές αθυροστομίες για ευνόητους με το θέμα λόγους θα ήθελα να συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό με θέμα το ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ, είναι εφικτό? μπορείς κάποιος να βοηθήσει? demon.docx Edited April 30, 2013 by winds poet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winds poet Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 http://community.sff.gr/user/2332-winds-poet/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Λοιπόν φίλε μου, διάλεξα και εγώ μέρα, Μ.Τετάρτη (αρχή των παθών του Χριστού) για να πω δυο κουβέντες για την ιστορία σου. Συγγραφικά πετυχαίνεις διάνα. Η περιγραφή σου είναι σαν να βλέπω σειρά στην τηλεόραση. Αν και το θέμα της ιστορίας σου πραγματεύεται εικόνες, κοινές, που όλοι λίγο εως πολύ έχουμε δει στην ταινία Εξορκιστής ή σε ανάλογες ταινίες και σειρές, έχεις αποδώσει όμως την κατάλληλη ατμόσφαιρα πολύ σωστά και την αναγκαία ανατροπή που χρειαζόταν μια ιστορία σαν και αυτή. Πιστεύω ότι θα ήθελα να διαβάσω και άλλες ιστορίες απο εσένα στο ίδιο στύλ περιγραφής, ίσως με βρυκόλακες να έχεις το ίδιο καλό αποτέλεσμα. Αρκετές σκηνές της ιστορίας σου αποδίδονται κινηματογραφικά και προσδίδουν αληθοφάνεια στο έργο σου. Δεν ξέρω αν έχεις και κάτι άλλο στα σκαριά αλλά το συντομότερο θα ήθελα να διαβάσω απο εσένα, κάτι στον ίδιο θεματικό πυρήνα αλλά απο την αρχή σαν γνήσια ιστορία τρόμου. Καλή συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winds poet Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 (edited) σε ευχαριστώ για τα καλά σου Λόγια μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω. Φιλικά Δημήτρης Edited April 30, 2013 by winds poet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Αυτή η ιστορία επιβεβαιώνει αυτό που ήξερα πάντα. Οι δαίμονες έχουν χιούμορ! Παρότι η γραφή είναι πρωτόλεια, ξέρεις να χειριστείς καλά τον λόγο και η ροή της ιστορίας είχε μια κινηματογραφική αισθητική. Το κακό ήταν ότι μέχρι να φτάσουμε στο τέλος και τo twist, ήταν ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Είναι λογικό στην αρχή να γράφεις πράγματα πιο κοινά σε θεματολογία, μέχρι να βρεις το πάτημα της γραφής σου. Το τέλος μου άρεσε. Ήταν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όχι πολύ διαφορετικό, απλά όσο έπρεπε. Νομίζω θα δούμε καλές ιστορίες σου και στο μέλλον. Στα του κειμένου τώρα. Πρόσεξε τις γλώσσες. Καλύτερα να γράφεις πάντα στα Ελληνικά, ακόμη και τις ξένες λέξεις, αλλά αν αρχίσεις να γράφεις τα ονόματα στα Αγγλικά, συνέχισε στα Αγγλικά. Εσύ χρησιμοποιείς μια το ένα μια το άλλο. Επίσης στα σημεία στίξης, μην χρησιμοποιείς τα Αγγλικά σύμβολα. Η ερώτηση στα Ελληνικά παίρνει αυτό ( ; ) και όχι αυτό ( ? ) Προσπάθησε επίσης να μην κάνεις κατάχρηση της γραφής με κεφαλαία. Μετά από ένα σημείο χάνει τον αντίκτυπο που δημιουργεί όταν μπει μόνο στα σωστά σημεία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts