NZK Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 1. Στο έντυπο όπου συμπλήρωσα τα στοιχεία μου για να πάρω ISBN, έγραψα το κανονικό μου όνομα αλλά το πεδίο 'Ψευδώνυμο' το άφησα κενό. Στα τρία cd που θα στείλω στην Εθνική Βιβλιοθήκη θα υπάρχει μόνο το κανονικό μου όνομα μέσα στο ebook. Αργοτερα, όταν έρθει η ωρα να δωσω το ebook σε online βιβλιοπωλεία για να πουληθεί, θα μπορώ να διαγράψω το κανονικό όνομα από το ebook και να βάλω στη θέση του ένα ψευδώνυμο ή θα ακυρωθεί έτσι το ISBN; 2. Το εξώφυλλο που θα βρίσκεται στα 3 cd που θα στείλω στην Εθνική Βινλιοθήκη θα είναι προσωρινό, επειδή ακόμη δεν έχω το τελικό. Όταν θα ετοιμαστεί το τελικό εξώφυλλο και το αλλάξω, θα ακυρωθεί το ISBN; 3. Κατά την καταχώριση του ISBN, κάνανε λάθος και βάλανε 'Γλώσσα: Ελληνική' παρόλο που στην άιτησή μου είχα γράψει ότι πρόκειται για μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αγγλικά. Μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αυτό, ή να το αφήσω όπως είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts