Cassandra Gotha Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 Αφού την απόλαυσες, αυτό μου αρκεί, σ' ευχαριστώ. Δεν είναι θέμα αν έχω εξελιχθεί ή όχι, δεν είμαστε σε κάθε κείμενο στην ίδια φόρμα και στην ίδια κατάσταση η ζωή μας. Αυτό το κείμενο είναι προϊόν ενός πολύ κουρασμένου μυαλού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Denton Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Μου αρέσουν πολυ τα post mortem! Δηλαδή να κάθετε μετα ο δημιουργός και να λεει τι σκεφτόταν και πως και του ρθαν ολες οι ιδέες! Αυτο το "ειναι προϊόν ενος πολυ κουρασμένου μυαλου", μπορώ να πω οτι μου κίνησε την περιέργεια και θα μου αρεσε να σε ακούσω για οτι εχεις να πεις πανω σε αυτη τη παλια ιστορία! (Εκτος αν ειναι πράγματα που δε θελεις να συζητας ή εκτος αν βαριεσαι ή) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Χάρη στα παληκάρια που ξέθαψαν μια παλιά ιστορία τη διάβασα και γω. Είναι ωραία ιστορία με ένα ασυνήθιστο κλίμα και ύφος. Ήξερα από παλιά τη δοξασία για τα φίδια ως στοιχειά προστάτες των σπιτιών ( μια δοξασία που προέρχεται από την αρχαιότητα ) και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να μπω στο νόημα. Ίσως θα ήθελε κάποιες παραπάνω εξηγήσεις αλλά θεωρώ ότι και έτσι είναι άρτια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts