Oberon Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Ναι, τα κατάφερα. Είναι γεγονός. Επειδή είμαι λίγο κουρασμένος απο τις οχτώμισηχιλιάδεςλέξεις, θα κάνω μια προσπάθεια να το δώσω το βράδυ κάποια στιγμή. Το όνομα του : Νάρντα, το μπλέ ρόδο. Ο διαγωνισμός ήταν φανταστικός. Περιμένουμε και τις δυο ιστορίες εναγωνίως. Πάντως ισχύει ακόμα η παράταση ως αύριο τα μεσάνυχτα αν τη χρειάζεται κάποιος. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Από την στιγμή που ο Χρήστος θα την δώσει το βράδυ, το ίδιο θα πράξω κι εγώ για λόγους fair play. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 (edited) Επειδή την έχω έτοιμη..την ανεβάζω τώρα και επανέρχομαι. Εδώ είμαι http://community.sff.gr/topic/15164-%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF/ Ελπίζω να την απολαύσετε όσο και εγώ που την έγραψα. Τα όποια σχόλια στον κατάλληλο χρόνο. Σας ευχαριστώ. Edited May 27, 2013 by Airbourne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Drake Ramore Posted May 27, 2013 Featured Comment Share Posted May 27, 2013 Η δική μου συμμετοχή http://community.sff.gr/topic/15165-%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Τέλεια. Μπράβο παιδιά! Θα κάνω ένα report αυτού του ποστ να ζητήσω από τους mods να ανοίξουν το σχετικό poll και να ξεκινήσει η ανάγνωση και η ψηφοφορία! Airbourne vs Drake Ramore http://community.sff.gr/topic/15164-νάρντα-το-μπλέ-ρόδο/ http://community.sff.gr/topic/15165-ορυχείο-κύριου-πεδίου/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Η κάλπη άνοιξε και περιμένει τα ψηφοδέλτιά σας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Η κάλπη άνοιξε και περιμένει τα ψηφοδέλτιά σας. Δεν θα ήταν πολύ πιο βολικό να μπουν και τα λινκς για τις ιστορίες στο αρχικό ποστ του τόπικ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Έγινε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Έγινε Ευχαριστώ πολύ. OK, oπότε άνοιξε και το αναγνωστικό και διαγωνιστικό κομμάτι της "αναμέτρησης" που θα διαρκέσει από τώρα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουνίου! Read on and... vote! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) Κόβω το νήμα στο θέμα ψηφοφορία, λοιπόν. Κατ' αρχήν να συγχαρώ το Διονύση γιατί η όμορφη εικόνα του γέννησε δύο όμορφες ιστορίες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Θα ψηφίσω την ιστορία του Drake, γιατί θεωρώ ότι υπερτερούσε και σαν θέμα, και σαν γραφή και σαν γενικότερο στήσιμο. Συγχαρητήρια και στους δυο για την προσπάθειά σας και σας ευχαριστώ για ένα όμορφο πρωινό που πέρασα με τις ιστορίες σας! Edited May 28, 2013 by TheTregorian 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 OK, oπότε άνοιξε και το αναγνωστικό και διαγωνιστικό κομμάτι της "αναμέτρησης" που θα διαρκέσει από τώρα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουνίου! Read on and... vote! Θα προτείνω, επειδή ο διαγωνισμός φάντασυ είναι ακόμη σε εξέλιξη και υπάρχουν μέλη που διαβάζουν και ψηφίζουν, αλλά και επειδή οι δύο ιστορίες μας μαζί έχουν ένα σύνολο λέξεων περίπου 14000 (διπλάσιο σχεδόν από τα συνηθισμένα παιχνίδια), να πάρει παράταση η ψηφοφορία +1 εβδομάδα. Δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε γράψει ήδη και απέμεινε το αναγνωστικό μέρος. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 OK, oπότε άνοιξε και το αναγνωστικό και διαγωνιστικό κομμάτι της "αναμέτρησης" που θα διαρκέσει από τώρα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουνίου! Read on and... vote! Θα προτείνω, επειδή ο διαγωνισμός φάντασυ είναι ακόμη σε εξέλιξη και υπάρχουν μέλη που διαβάζουν και ψηφίζουν, αλλά και επειδή οι δύο ιστορίες μας μαζί έχουν ένα σύνολο λέξεων περίπου 14000 (διπλάσιο σχεδόν από τα συνηθισμένα παιχνίδια), να πάρει παράταση η ψηφοφορία +1 εβδομάδα. Δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε γράψει ήδη και απέμεινε το αναγνωστικό μέρος. +1 κι από μένα. Αν δεν έχουν πρόβλημα οι mods ας το κοινοποιήσουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Επειδή, 1ον) είμαι νέο μέλος και 2ον) έχω μια άρνηση να ψηφίζω "το καλύτερο", θα μου επιτρέψετε να απέχω. Τα διάβασα και τα δυο. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και το χρόνο σας.Έκανα μερικές παρατηρήσεις στις αντίστοιχες ενότητες των διηγημάτων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 (edited) Tελείωσα με την ανάγνωση της ιστορίας του Drake, και τώρα διαβάζω εκείνη του Airbourne. Θα δυσκολευτώ να ψηφίσω... Και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες, τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός διηγήματος, διαβάστε και τις δυο ιστορίες των παιδιών - λινκς στο πρώτο ποστ του τοπικίου - σχολιάστε τις και, αν θέλετε, ψηφίστε κιόλας. Αξίζουν! Edited May 31, 2013 by Oberon 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Tελείωσα με την ανάγνωση της ιστορίας του Drake, και τώρα διαβάζω εκείνη του Airbourne. Mια από τα ίδια και για 'μένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 OK, oπότε άνοιξε και το αναγνωστικό και διαγωνιστικό κομμάτι της "αναμέτρησης" που θα διαρκέσει από τώρα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουνίου! Read on and... vote! Θα προτείνω, επειδή ο διαγωνισμός φάντασυ είναι ακόμη σε εξέλιξη και υπάρχουν μέλη που διαβάζουν και ψηφίζουν, αλλά και επειδή οι δύο ιστορίες μας μαζί έχουν ένα σύνολο λέξεων περίπου 14000 (διπλάσιο σχεδόν από τα συνηθισμένα παιχνίδια), να πάρει παράταση η ψηφοφορία +1 εβδομάδα. Δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε γράψει ήδη και απέμεινε το αναγνωστικό μέρος. +1 κι από μένα. Αν δεν έχουν πρόβλημα οι mods ας το κοινοποιήσουν. Συγγνώμη, δεν το είδα νωρίτερα. Μέχρι πότε να παραταθεί η ψηφοφορία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Αφού ήταν να λήξει Δευτέρα στις 3 του μήνα, ας λήξει Δευτέρα στις 10 του μήνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ελάχιστη συμμετοχή... Φταίει ότι τα διηγήματα είναι πολλών λέξεων ή κάτι άλλο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ελάχιστη συμμετοχή... Φταίει ότι τα διηγήματα είναι πολλών λέξεων ή κάτι άλλο; Ίσως, ίσως όχι. Πιστεύω ότι απλά δεν υπάρχει χρόνος απο τα παιδιά για αξιολόγηση. Άν και δεν έχω πάρει ξανά μέρος σε τέτοιου είδους διαγωνισμό μου αρκεί και μόνο που έγραψα μια ιστορία (με τα όποια προβλήματα έχει αυτή) εμπνευσμένος απο μία εικόνα και πραγματικά χάρηκα την διαδικασία. Μερικές φορές μετράει μόνο η συμμετοχή. Βέβαια καλά και τα σχόλια και για αυτά γράφουμε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Καλά κάνετε και μας το θυμίζετε. Λοιπόν, θα ψηφίσω του Ντρέηκ. Δεν με ικανοποίησε εντελώς πλήρως,αλλά ήταν πιο ολοκληρωμένη σαν πρόταση και είχε και σοβαρά πλεονεκτήματα. Πιο αναλυτικά στα σχόλια. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ψήφισα Ορυχείο Κύριου Πεδίου. Εκτός από το ότι μου άρεσε περισσότερο λόγω είδους, η συνολική εικόνα ήταν σαφώς ανώτερη και πιο προσεγμένη. Σχόλια: Ορυχείο Κύριου Πεδίου Νάρντα, το μπλέ ρόδο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 (edited) Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να τελειώσει ο διαγωνισμός, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο υπέρ της πολύ όμορφης ιστορίας του Drake. Πέρασα καλά για άλλη μια φορά και ελπίζω να επανέλθω με μια καλή ιδέα στο μέλλον χωρίς φυσικά τα λάθη και τις αστοχίες που χαραχτηρίζουν τις μέχρι τώρα προσπάθειες μου, τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Oberon για την οργάνωση, τον Drake για τον διαγωνισμό και όσους διάβασαν τις ιστορίες δίνοντας μας τα πολύ σημαντικά σχόλια. Ώς την επόμενη φορά λοιπόν... Edited June 10, 2013 by Airbourne 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Συγχαρητήρια στον Drake, αλλά και στο Λαρισαίο φίλο μας για την αξιολογότατη προσπάθειά του! Συγχαρητήρια και στο Διονύση για το θέμα-εικόνα. Καλή συνέχεια σε όλους! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ όσους διάβασαν και ψήφισαν στον διαγωνισμό. Ήταν δύσκολη απόφαση για τον αναγνώστη (να ξεκινήσει το διάβασμα), επειδή οι ιστορίες ξέφευγαν σχεδόν από το μέγεθος διηγήματος και απαιτούσαν αρκετό χρόνο. Ευχαριστώ επίσης τον Oberon για την πολύ ωραία εικόνα και την πολύ καλή διοργάνωση και τον Airbourne για τον συναγωνισμό. Υ.Γ Για όσους δεν διάβασαν και ψήφισαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, να πω ότι ακόμη και μετά το διαγωνιστικό κομμάτι τα σχόλια τους είναι πολύτιμα. Edited June 10, 2013 by Drake Ramore 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Drake Ramore,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #6
Recommended by Φάντασμα
1 reaction
Go to this post