Myyst Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Η δική μου ψήφος πηγαίνει στο "Μαύρο Πετράδι", καθώς αγαπώ πολύ το καλό fantasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 Ενημέρωση: Η διοργανώτρια ψήφισε επιτελους! Πάει τώρα να καταθέσει και σχόλια και ενημερώνει το φιλοθεάμον κοινό ότι έχει ακόμη κάτι περισσότερο από 24 ώρες στη διάθεσή του για να διαβάσει-σχολιάσει-ψηφίσει. Είμαστε 10 ως τώρα, να γίνουμε 15; Ε; Θα βάλετε ένα χεράκι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Ψήφισα κι εγώ μετά από αρκετή σκέψη. (Λίγο ακόμα να το σκεφτόμουνα, θα έληγε η προθεσμία ) Η ψήφος μου στο Μαύρο Πετράδι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Το σκέφτηκα αρκετά επίσης. Τελικά αποφάσισα το Μαύρο πετράδι (μήπως και σε κάποια άλλη απόπειρα η Κασσάνδρα μπορείνακάνειγυμνήμπάνιοσεκάποιαγαλάζιαλίμνη) χμ..θα είχε ενδιαφέρον..αστειεύομαι φυσικά. Απλά είναι πιο κοντά στο αναγνωστικό μου θέμα. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, πέρασα καλά διαβάζοντας τις ιστορίες τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Με καθυστέρηση, χμ, μούμπλε, σκεψ, τριών πρωινών (διότι όταν διακοπάρεις χάνεται η αίσθηση του χρόνου), κηρύττω τη λήξη του παιχνιδιού μας που βρίσκει νικήτρια την Cassandra Gotha και το Μαύρο Πετράδι της κλέφτρας της, με 8 ψήφους. Συγχαρητήρια και στους τρεις σας που το παλέψατε, που μου επιτρέψατε να συνεχίσω το διαγωνισμό, παρά που είχατε μείνει μόνο τρεις και που κάτσατε κατακαλοκαιριάτικα να γράψετε το κατιτί σας. Ξέχωρα ευχαριστώ τον Μέσμερ, που άνοιξε το πολλ όταν δε μπορούσα και που θα το κλείσει τώρα που δε μπορώ, ε; :ματουλίνια: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Εμείς ευχαριστούμε για το παιχνίδι και συγχαρητήρια στην Κασσάνδρα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Ευχαριστούμε και όσους ασχολήθηκαν μαζί μας. Τα λέμε στον επετειακό τώρα: http://community.sff.gr/topic/15263-34%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts