laas7 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Συγγραφεας: Μαριαντζελλα-Λαας Ειδος: απλο ποιηματακι σχεδον παιδικο Στιχοι:11 Σχολια: Εχθες το βραδυ μιλουσα με εναν φιλο μου (δεν τον λενε Φριξο παντως) και μου ειχε βαλει να ακουσω μουσικη και ετσι χωρις ιδιαιτερο λογο σκεφτηκα αυτο το ποιηματακι. Ειναι ενα μικρο μικρο ποιηματακι τοσο δα μικρουλι για τοσο δα μικρουληδες Φριξους "Το ποιηματακι του Φριξου" Ο Φριξος δεν με αγαπαει αρκετα μου κανει τα ματια τα γλυκα αλλα δεν με αγαπαει αρκετα και ας εχει ματια καλα και ευγενικα και ας μου χαμογελα μα δεν με αγαπαει αρκετα αλλους πολλους αγαπαει μα οχι εμενα και ετσι και εγω του κραταω θυμο και δεν του λεω ποσο τον αγαπω 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Όντως με τραγούδι μοιάζει περισσότερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 Ναι τωρα που το λες νομιζω πως μοιαζει με παιδικο τραγουδακι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanessa Van Hault Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Hahah! Teleio! 8a mporouse aneta na xrhshmopoih8ei se paramy8i! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 Μερσι και γραφε ρει ελληνικα! Μας εφαγαν τα greekglish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts