Ioannis Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 (edited) Όνομα Συγγραφέα: ΓιάννηςΑριθμός Στίχων: 11 Η ψυχή μου είναι ένας απέραντος κήπος. Κάθε πρωί που ξυπνώ, πηγαίνω και ποτίζω τα λουλούδια της, σκάβω το απαλό της χώμα και ξυρίζω το γρασίδι της Η ψυχή μου είναι ένας πελώριος καθρέφτης. Όσα βλέπουν οι άλλοι είναι αντικατοπτρισμοί αυτού που δεν είμαι Η ψυχή μου είναι ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Κανείς από τους ανθρώπους όμως, δεν έχει τα κλειδιά Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει εκεί μέσα πραγματικά. Θα σου πω ψέματα. Κάποια στιγμή θα με καταλάβεις Κάποια στιγμή θα με συγχωρέσεις. Edited July 18, 2013 by Ioannis 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanessa Van Hault Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Η τελειότητα του βασίζεται στην απλότητα του... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Η τελειότητα του βασίζεται στην απλότητα του... με κάλυψες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannis Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts